Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Het juiste type smartphone draagt bij aan een succesvolle onderneming

Kies voor een smartphone die zo onkwetsbaar mogelijk is

Het juiste type smartphone draagt bij aan een succesvolle onderneming

7 maart 2019 - Tegenwoordig is het moeilijk om nog iemand te vinden die niet bekend is met een smartphone. Hoewel smartphones continu worden vernieuwd, blijven ze kwetsbaar en gevoelig voor beschadigingen en hacks. Vanwege het toenemende belang van mobiliteit in allerlei sectoren, is er ook een groeiende behoefte naar robuuste bedrijfssmartphones van hoogwaardige kwaliteit.

Smartphones die bestand zijn tegen extreme omgevingen, water- en stofdicht zijn en een val en een stootje kunnen overleven. Meer dan ooit beseffen bedrijven dat hun werknemers meer nodig hebben dan alleen de connectiviteit die een gewone smartphone biedt.
Volgens Zebra's wereldwijde Intelligent Enterprise Index is 49 procent van de bedrijven op weg om een door data gedreven bedrijf te worden. Deze bedrijven opereren door middel van real-time begeleiding, data-aangedreven omgevingen en mobiele workflows die kosten verlagen, operaties automatiseren en productiviteit verhogen.
 
Technologische transformatie
Tegenwoordig willen bedrijven hun werknemers voorzien van mobiele apparaten die tot meer in staat zijn. Zoals het verbeteren van de winkelervaring, patiëntenzorg of het bijhouden en beheren van de voorraad. De behoefte aan directe en veilige communicatie, direct opvraagbare informatie, gegevensverzameling van barcodes en een lange levenscycli van apparaten zijn enkele van de belangrijkste elementen die de robuuste bedrijfsgerichte smartphones positioneren als een pijler van de technologische transformatie in de detailhandel, de gezondheidszorg, de maakindustrie en de transport en logistiek.
Volgens Zebra's Future of Fulfilment-onderzoek zijn voorraadallocatie, het verminderen van nabestellingen en het accepteren en beheren van retourneren, slechts enkele van de grootste uitdagingen die logistieke bedrijven willen oplossen om een ​​hogere klanttevredenheid te behalen. Met het gebruik van bedrijfsgerichte smartphones, hebben medewerkers meerdere hulpmiddelen tot hun beschikking op één apparaat, hebben ze toegang tot dataconnectiviteit, kunnen ze barcodes in alle omstandigheden scannen en hebben zij toegang tot business-class apps, hulpprogramma's en software die de beveiliging, netwerktoegang en de samenwerking en productiviteit van medewerkers kunnen verbeteren.
 
Robuuste en veilige  smartphones
Robuuste smartphones zijn bestand tegen extreme temperaturen, stof, stoten en onbedoelde valpartijen, wat leidt tot een hogere productiviteit en lagere reparatiekosten. Dit is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB) die zich bewust zijn van hun budget en zich geen onverwachte hoge reparatiekosten kunnen veroorloven.
Als bedrijven een smartphone aanschaffen moeten zij ervoor zorgen dat hun smartphones en bedrijfsgegevens niet kwetsbaar zijn voor beveiligingsinbreuken of het risico lopen verouderd te raken wanneer een nieuw besturingssysteem wordt geïntroduceerd.
 

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Harm

25-03-2019 13:27  |  

Voor je gegevens veilig te houden is het toch wel belangrijk dat je goede beveiliging hebt op je telefoon. Natuurlijk moeten je werknemers deze dan ook goed toepassen.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.