Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
27 februari 2019
 

De top tien beste Virtual Reality games

 
 

Kies de beste VR-game voor thuis of op uw event

Virtual Reality (VR) brillen zijn alleen zo goed als de ervaringen die ze bieden. De game die u in VR gaat spelen is dus allesbepalend. Bent u opzoek naar een leuke Virtual Reality game die u thuis of op een evenement kunt spelen? Maar weet u niet precies welke VR games het meest geschikt of het leukst zijn?

Urban Events heeft de top tien van beste Virtual Reality games voor u op een rijtje gezet.

Beat Saber
Beat Saber is een Muziek en Ritme VR game, welke bij voorkeur staand gespeeld wordt. Beat Saber is briljant in de basis en een briljant bedachte game. Rode en blauwe blokken komen naar u toe op de muziek, in de Guitar Hero stijl. Het doel is om blokken in tweeën snijden met dubbele laserzwaarden. Als u van muziek, virtual reality, beweging en interactie houdt is Beat Saber zeker het spelen waard!
Youtube: https://youtu.be/f-ZgKbrSbzg

Project Cars
Project Cars is gemaakt voor- en door racefanaten. Project Cars is vanaf scratch ontworpen voor Virtual Reality ondersteuning. De game bevat 60 circuits en negenverschillende race disciplines. De interieurs van ruim 100 raceauto’s en hun rijgedrag zijn tot in detail nagebootst. Van karts, tot F1 wagens en alles wat er tussenin zit. Speel Project Cars met een stuurtje, pedalen en neem bijvoorbeeld plaats in een race seat. U heeft op deze manier namelijk veel meer gevoel voor wat er met uw auto gebeurt.
Youtube: https://youtu.be/nsaiLLhN5VQ

Creed: Rise to Glory
Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er een realistische VR boks game op de markt! Creed: Rise to Glory plaatst u in de schoenen van Pro bokser. Ervaar in VR hoe het voelt om aan een echte bokswedstrijd mee te doen. Verdedig door uw armen (controllers) om hoog te houden, herpak uzelf en val met een serie stoten aan. KO gaan is in deze game leuk! Als u iemand knock out slaat, dan gaat hij/zij naar het hiernamaals ;-).
Youtube: https://youtu.be/A0lMg-loz0E

Duck Season
Met Duck Season keert u terug naar de jaren tachtig. Kruip in de huid van een eendenjager. Neem deel aan een angstaanjagende wereld waar niets is wat het lijkt. Duck Season heeft zeven verschillende einden & diverse verborgen geheimen, zeven mini games en extra mysterieuze subplots. Duck Season doet denken aan een VR make over van de eighties Nintendo game Duck Hunt en is zeer leuk om te spelen.
Youtube: https://youtu.be/cDubEIcOWUE
 
First Person Tennis
First Person Tennis is de eerste en naar onze mening de beste tennis simulator ontwikkeld voor Virtual Reality. Speel (single- of in multiplayer) in echte tenniscourts tegen professionele tennissers. De controllers zijn uw handen. Met de ene hand gooit u de bal op en met de andere hand serveert u. Heeft u eenmaal geserveerd dan speelt u een rally op uw niveau. De instellingen kunnen eenvoudig worden gewijzigd, zodat iedereen in VR een potje kan tennissen.
Youtube: https://youtu.be/bs4FtwiP12Y

The Climb
The Climb is het voorbeeld van een goede Virtual Reality game. Als u The Climb speelt dan vergeet u snel dat u een VR bril op heeft. U bestuurt uw virtuele handen met Oculus Touch of bijvoorbeeld HTC Vive controllers. Net als bij een echte bergbeklimmers neemt snel de concentratie het van u over. Hoe komt u bij de volgende greep? Wat is de beste route? Puzzelen en de klimsport worden in The Climb op een realistische- en pakkende manier gesimuleerd.
Youtube: https://youtu.be/a5hB-9bhLkI

MARVEL Powers United VR
Liefhebbers van Marvel stripboeken zullen blij zijn te horen dat er één VR game is met zowel Marvel helden- als schurken. Wilt u als Captain America of Black Panther naast Wolverine of de Hulk de strijd aangaan? MARVEL Powers United VR biedt u deze kans. Verplaats u in een Marvel superheld met de meest meeslepende en indrukwekkende graphics die virtual reality gaming te bieden heeft.
Youtube: https://youtu.be/Bz1oX0rvYz0

I Expect You To Die
I Expect You To Die is een VR escape room game, waarbij u gebruik maakt van Oculus Touch controllers. In I Expect You To Die bent u een geheim agent. Ontsnap aan allerlei gevaarlijke situaties in een sfeer die James Bond uitstraalt. Maak slim gebruik van de voorwerpen in uw omgeving. I Expect You To Die is een VR escaperoom game die u zeker gespeeld moet hebben!
Youtube: https://youtu.be/vedFA8yXr2Y

The Lab
The Lab is een Virtual Reality arcade game. Spelers kunnen kiezen uit acht verschillende spellen. The Lab een geeft een kijkje in de keuken van VR gaming. Over het geheel genomen biedt The Lab verschillende goede VR belevingen voor elke speler of leeftijdsgroep. Er is voldoende variatie in de game om een ​​brede groep mensen aan te spreken in een korte tijd. En nog gratis ook!
https://youtu.be/ASVku-48N8Q
 
WipEout Omega Collection
Bent u een liefhebber van futuristisch race game WipEout? Beleef WipEout in VR! De drie WipEout games uit de verzameling Remasters zijn nu ook in Virtual Reality te spelen op de PlayStation4. Sony heeft in haar update voor de WipEout Omega Collection een aantal nieuwe schepen & nieuwe audio toegevoegd. De beleving is totaal anders dan voorheen, met de PSVR bril speel WipEout alsof u in het schip zit!
Youtube: https://youtu.be/GCp2vSNdWBA
 

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
VirtualStore  |   | 
20-01-2020
 | 
18:05 uur
Goed artikel! De spellen zijn overigens wel afhankelijk van welke VR bril je hebt gekocht. Standalone VR, zoals Oculus Quest, biedt toch wel veel meer virtual-reality toepassingen dan een reguliere mobiele VR bril. Al met al wel een mooie lijst VR games.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken