Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Als ondernemer opvallen in een Mercedes-Benz AMG

31 oktober 2018 - Een van de zaken die bepalend zijn voor uw uitstraling als ondernemer (en daarmee uw succes), is toch wel uw auto. Op zoek naar een auto die niet alleen al van zichzelf succes uitstraalt, maar ook nog eens een heerlijke rijervaring biedt?

Al eerder schreven wie over de groeiende populariteit van Mercedes-AMG. Een breder productgamma zorgde al in 2016 voor een forse groei van de winst, en daarnaast zorgen sindsdien aparte AMG-showrooms voor een unieke klantbeleving. Dat niet alleen nieuwe auto’s van de performancedochter van Mercedes-Benz steeds populairder worden ziet ook Eduard van der Broekhuizen, Mercedes specialist van Marktplaats.nl.
 
AMG: zowel performance als design tellen
Van der Broekhuizen wil allereerst toelichten waar AMG precies voor staat en hoe het zich ontwikkeld heeft. "Oorspronkelijk ging het voornamelijk om het tunen van de motor en aanpassing van de auto voor een betere performance. Tegenwoordig maakt een AMG daarnaast ook iets van een esthetisch statement. Dat het nu niet alleen om prestaties gaat, is terug te zien in de verkopen de afgelopen jaren. Er zijn nu ook modellen van Mercedes-Benz die alleen een AMG-stijl hebben"

Online aan- of verkoop van een AMG
Hebt u als u als ondernemer nog niet voldoende vermogen opgebouwd voor een nieuwe AMG? Dan ligt het rijden van deze modellen toch binnen handbereik door de aanschaf van een tweedehands model. Volgens Van der Broekhuizen heeft de komst van internet gezorgd voor een revolutie in de autohandel. "Eerder waren mensen die op zoek waren naar een andere auto afhankelijk van bezoeken aan dealers en advertenties in bijvoorbeeld kranten. Een tweedehandse auto is tegenwoordig echter online gemakkelijk te vinden, zeker omdat er specifiek op een bepaald type gezocht kan worden. Er kan bovendien meer informatie over een auto gegeven worden, bijvoorbeeld of het BTW-auto betreft. Hiervan kunnen ondernemers de BTW aftrekken na aankoop."

Fiscaal aantrekkelijk rijden
Van der Broekhuizen heeft nog een laatste tip: "Wilt u helemaal fiscaal aantrekkelijk rijden? Dan zijn er ook omgebouwde auto’s uit de ML-klasse met grijs kenteken verkrijgbaar. Hiervoor hoeft bij aanschaf geen bpm betaald te worden, en geldt ook nog eens een lager tarief voor de motorrijtuigenbelasting."
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.