Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
4 oktober 2018
 

De top vijf zakelijke smartphones

 
 

De wereld van de zakelijke smartphones evolueert snel. Heel snel. Dat is ook logisch: een smartphone is een echt werkinstrument geworden en staat tegenwoordig verbonden met de cloud, boekhoudsoftware en facturatiesoftware. Allerlei apps helpen het maximale uit het toestel te halen.

Hierdoor is een smartphone natuurlijk ook steeds sneller aan vervanging toe, terwijl het lang niet altijd duidelijk is welke smartphones die verantwoordelijkheid aankunnen. Corina van de Ven, Service Specialist van Telfort, geeft daarom haar top vijf zakelijke smartphones van dit moment.
 
De favoriet: Samsung Galaxy S9+
Voor Van de Ven is de uitgesproken favoriet duidelijk: de Samsung Galaxy S9+. "Vooral het kraakhelder scherm, de snelle hardware en de goede camera weten mij te bekoren", haalt ze aan. "Een dualsimmodel is voor mij natuurlijk wel een basisvereiste. Bij een zakelijke telefoon moet ik dan ook eenvoudig kunnen wisselen tussen zakelijk en privégebruik. Minstens even belangrijk is de sterke beveiliging van de Samsung Galaxy S9+," verklaart ze haar nader. Heeft het model dan geen minpunten? "Natuurlijk wel. Onder andere de kortere accuduur is er zo één van. Voor mij geen probleem: ik heb eigenlijk altijd een oplaadpunt in de buurt. Maar ik kan me voorstellen dat dat voor sommigen toch een belangrijk minpunt is," relativeert ze haar keuze.
 
De runner-up: Apple iPhone 8
Het zal sommigen misschien verbazen om ook de fruitige smartphonegigant in deze top vijf zakelijke smartphones terug te vinden. Voor Van de Ven is dat echter niet het geval: "Zelf zweer ik voor de Galaxy S9+, maar Apple doet het al jaren goed in de zakelijke markt. De iPhone 8 laat zich dan ook kenmerken door z’n goede camera en de uiterst betrouwbare software. Het feit dat er net zoals bij de Galaxy S9+ sprake is van een waterdichte behuizing, speelt eveneens in z’n voordeel. Andere pluspunten zijn de mogelijkheid tot draadloos opladen en de snelle processor. Voor wie houdt van iOS, is de iPhone 8 zeker een goede keuze." 
 
De derde plaats: Samsung Galaxy Note9
Met een adviesprijs van 999 euro zijn de verwachtingen ten aanzien van de Galaxy Note9 natuurlijk niet min. Volgens Van de Ven weet het die verwachtingen rustig waar te maken: "Eigenlijk zou ik de Note8 altijd op de derde plaats hebben gezet, ware het niet dat de Note9 een nog beter model is. Met extra veel opslagruimte, een praktische pen en een accu met een capaciteit van 4.000 mAh is het voor mij een logische keuze. Enkel de prijs speelt in z’n nadeel. Bij de iPhone 8 valt dat nog te compenseren door te kiezen voor een model met een lager geheugen, bij de Galaxy Note9 kijken we ook dan nog steeds aan tegen de psychologische grens van drie nullen. Voor veel ondernemers is dat toch te veel."
 
Welke modellen vervolledigen het rijtje?
Afronden doen we met twee minder bekende modellen die volgens Van de Ven wel perfect kunnen concurreren met z’n voorgangers. Zij gaat voor de Huawei P20 Pro en de Sony Xperia XZ2. Haar verklaring: "Stuk voor stuk high-end smartphones met uitstekende hard- en software. Een top camera en krachtige prestaties. En oja: alle twee beschikken ze over Dual SIM. Een goede keuze voor ondernemers die niet voortdurend aan de smartphone gekluisterd zitten."
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Zo vind je een geschikt kantoor in Amsterdam
Het is niet altijd even simpel om een geschikt kantoor in Amsterdam te vinden. Je wilt natuurlijk een kantoorruimte die bij je bedrijf past en aan een aantal eisen voldoet.
Verschilt de iPhone 12 van zijn voorgangers?
Apple heeft haar nieuwe paradepaardje, de iPhone 12, gepresenteerd aan het grote publiek!
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken