Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
30 augustus 2018
 

Enny van de Velden (CCV) genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year award

 
 

Enny van de Velden is een van de vier Nederlandse ondernemers, die op 2 oktober a.s. in de eindronde van de EY Entrepreneur Of The Year staat. De EY Entrepreneur Of The Year award is een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen. De prijs stimuleert en beloont succesvol ondernemerschap.

Enny van de Velden is Chief Commercial Officer en bestuursvoorzitter van CCV, een van de payment providers en leveranciers van betaaloplossingen en loyaltysystemen voor het midden- en kleinbedrijf in ons land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Enny staat bekend als een veelzijdig ondernemer met een duidelijke visie op de rol van CCV in de snel veranderende wereld van het betalingsverkeer.
Sinds Enny van de Velden in 2013 bij CCV in Arnhem van start ging, kreeg de internationale expansie meer gestalte. CCV is momenteel actief in zestien landen en beschikt inmiddels over vestigingen in Belgiё, Duitsland en Zwitserland. In het totaal werken er bij CCV in Europa zo’n 1.200 medewerkers, die ruim 200.000 klanten bedienen.
Onder leiding van Enny van de Velden heeft CCV zich - onder meer door een aantal overnames - steeds meer ontwikkeld van een leverancier van betaalterminals naar een full-service partner, die zijn klanten kan ondersteunen bij de uitvoering van alle betalingen en financiële transacties; zowel mobiel, online als omni-channel. Voor de komende jaren ligt de focus tevens bij de doorontwikkeling van nieuwe manieren van betalen via smartphone en andere wearables met behulp van technologieën als NFC en QR-codes.
 
Vier kandidaten
De vier kandidaten voor de EY Entrepreneur Of The Year award zullen op 5 september tijdens de Jurydag in Maarssen hun visie en ideeёn aan de jury en het publiek presenteren. De jury zal daarbij onder meer letten op personality; visie, passie en ondernemerschap; strategische richting; nationale en internationale impact, innovatie en financiële prestaties en duurzame groei. De uiteindelijke winnaar van de EY Entrepreneur Of The Year award wordt bekendgemaakt tijdens de Finale op 2 oktober in Amsterdam. De Nederlandse winnaar wordt bovendien afgevaardigd naar Monaco waar de winnaars uit meer dan zestig landen zullen strijden om de titel EY World Entrepreneur Of The Year.
 
Bekende ondernemersprijs
De EY Entrepreneur Of The Year is al meer dan twintig jaar een van de meeste bekende ondernemersprijzen ter wereld. Het programma wordt in ons land onder meer ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en ondernemersvereniging VNO-NCW. De award wil de aandacht vestigen op succesvolle ondernemers. Dankzij hun visie, passie, overtuiging, leiderschap en vaak ook eigenwijsheid inspireren en motiveren ze anderen. In hun streven om het steeds beter te doen, ontwikkelen ze nieuwe ideeёn en concepten, die niet alleen het eigen bedrijf succesvol maken, maar die uiteindelijk ook de economische groei en de werkgelegenheid bevorderen.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken