Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 juli 2018
 

Inschrijvingen voor Jaarlijkse Stevie Awards for Women in Business geopend

 
 

De Stevie Awards, organisator van de belangrijkste bedrijfsawardsprogramma's ter wereld, heeft de inschrijvingen geopend voor de (vijftiende jaarlijkse) Stevie Awards for Women in Business van 2018. De inschrijvingskits en alle details over de wedstrijd vindt u op StevieAwards.com/Women.

De awards worden geproduceerd door de makers van de prestigieuze American Business Awards® en International Business Awards®.

De Stevie Awards for Women in Business zetten de prestaties van werkende vrouwen in meer dan 90 categorieën, in de kijker, inclusief Ondernemer van het jaar, Leidinggevende van het jaar, Mentor of coach van het jaar, Buitengewone prestaties, Prestaties op het vlak van gelijk loon, Vrouwen helpen vrouwen, Werknemer van het jaar, Bedrijf van het jaar in eigendom of onder leiding van een vrouw en Innovator van het jaar. Alle vrouwelijke ondernemers, leidinggevenden, werknemers en de organisaties die ze leiden, waar ook ter wereld, komen voor nominatie in aanmerking.

De laatste inschrijvingsdatum is 22 augustus, maar late inschrijvingen worden tot 28 september aanvaard mits betaling van een vergoeding voor laattijdige inschrijving. De finalisten worden op 4 oktober bekendgemaakt, en de winnaars van de Gouden, Zilveren en Bronzen Stevie Awards worden op een galadiner in het Sheraton New York Times Square Hotel in New York op 16 november 2018 bekendgemaakt.

Om een nominatie in te dienen, moet voor de meeste categorieën een inschrijvingsvergoeding worden betaald, maar verschillende categorieën zijn gratis, inclusief de meeste categorieën waar vrouwen in de non-profitsector en de overheidssector in de kijker worden gezet, alsook de categorie Vrouwelijke werknemer van het jaar en Nieuwkomer van het jaar.

Marty Stanley, voorzitter van Dynamic Dialog en winnaar van een zilveren award in 2017, vertelt: "Een Stevie Award winnen is echt fantastisch. Achttien jaar geleden verliet ik de bedrijfswereld om als zelfstandig coach aan de slag te gaan. Mensen vroegen me of ik daar echt van kon leven, dus de ontvangst van de Stevie Award voor coaching van leidinggevenden en Coach van het jaar getuigt van mijn persoonlijk succes. De Stevie Awards leggen de lat voor iedere sector steeds hoger zodat vrouwen in alle organisaties het verschil kunnen maken."

Andere winnaars van de Stevie Awards for Women in Business in 2017 waren onder anderen:

 • Amy Tiller, medgrunnlegger og president for Growth, Inspired Results, Portland OR, VS

 • Inga Hlin Palsdottir, direktør for Visit Iceland og Creative industries, Promote Iceland, Reykjavik, IJsland

 • Marsha Couch, CFO, Creating Lodging Solutions, Lexington KY, VS

 • Kerry Small, leder for Customer Service Operations, Vodafone PLC Group Enterprise, Newbury, Verenigd Koninkrijk

 • June Howards, SVP Financial Services og Chief Accounting Officer, Aflac, Columbus, GA VS

 • Galileo Research and Strategy Consultancy, New York, NY VS

 • Simple Mills, Chicago, IL VS

 • Tavuu Welfare Associate, Karachi, Pakistan

 • She Prosperity, Auckland, Nieuw-Zeeland

 • Sari Bari Private Limited, Kolkata, India

 • Microsoft, Redmond, WA VS

 • Travelzoo, New York, NY VS

De winnaars van de gouden, zilveren en bronzen Stevie Award in 2017 weerspiegelden een heterogene groep van grote en kleine organisaties wereldwijd. De winnaars van de Stevie Awards for Women in Business in 2018 worden gekozen door meer dan 200 toonaangevende professionals van overal ter wereld, en de genomineerden krijgen toegang tot alle opmerkingen en tips van de juryleden over hun nominaties: een onschatbaar hulpmiddel.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.
Lees verderMeer boeken