Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
31 mei 2018
 

Exact is het snelste boekhoudpakket

 
 

Exact Online is het meest automatische boekhoudprogramma onder verschillende Nederlandse aanbieders. Dat blijkt uit onderzoek van Appwatching onder 25 boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers MKB’ers.

Aan de hand van vijftien functionaliteiten is onderzocht in hoeverre ondernemers de boekhouding kunnen automatiseren.
Exact Online is daarmee het best op weg naar handsfree boekhouden en zorgt voor de grootste tijdsbesparing op de boekhouding.

De top drie
Appwatching legde de aanbieders langs een checklist met vijftien functionaliteiten die ieder een eigen puntenaantal opleveren. Ze zijn daarbij onderverdeeld in de categorieën semi-automatisch boekhouden, automatisch boekhouden en robotic accounting. De aanbieders konden een maximale score van 64 punten behalen.
Exact behaalt met Exact Online de meeste punten, namelijk 49 van de 64 punten. iMUIS Online, Minox en Reeleezee delen de tweede plaats met elk 44 punten. Ook de derde plaats is verdeeld onder drie boekhoudprogramma’s: Cash, InformerOnline en Moneybird (allen 42 punten).

Waarom dit onderzoek?
Het onderzoek is uitgevoerd om met alle ontwikkelingen op het gebied van automatisering bij boekhoudprogramma’s die constant plaatsvinden, te kijken wie hierin nou eigenlijk voorop loopt en daardoor de meeste handelingen uit handen van ZZP’ers en MKB’ers neemt.
 

 
Doorsturen »  2 reacties »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
peter boekhouder haa...  |   | 
31-05-2018
 | 
09:28 uur
Exact levert een goed product, maar is wel duurder dan veel andere aanbieders van boekhoudsoftware.

De meeste pakketten - op 1 na -in de ranking zijn handige software voor de mkb'er. De zzp' er moet ook op de prijs letten.
marcel hupkens  |   | 
31-05-2018
 | 
12:25 uur
Conclusie is, dat Exact het snelste pakket is. Ze staan bovenaan omdat ze o.a. 10 punten krijgen voor een realtime bankkoppeling. Een realtime bankkoppeling is echter zelden nodig. Als je daar rekening mee houdt staan ze ineens op de 7e plek. En als je weet dat Exact duur is, kun je beter kiezen voor een ander pakket zoals Cash, Snelstart of Muis.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken