Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 maart 2011
 

Kantoorpand verleidt huurder met rode gloed

 
 

Afgelopen maandag kleurde de omgeving van Stationsplein Roosendaal rood. In de ramen speelde niet de gebruikelijke setting van de bekende rode buurt in Amsterdam af, maar een roodverlicht decor met een keurige kantoorsetting. Bureau, laptop, dame in mantelpakje, heer in pak en een contactadvertentie.

Bedrijfsverzamelgebouw Stationsplein Roosendaal 13-14 is op deze onconventionele wijze op zoek naar nieuwe collega-huurders. Op deze manier trok ze ongetwijfeld de aandacht van forenzend Roosendaal.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken