Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 maart 2011
 

Kantoorpand verleidt huurder met rode gloed

 
 

Afgelopen maandag kleurde de omgeving van Stationsplein Roosendaal rood. In de ramen speelde niet de gebruikelijke setting van de bekende rode buurt in Amsterdam af, maar een roodverlicht decor met een keurige kantoorsetting. Bureau, laptop, dame in mantelpakje, heer in pak en een contactadvertentie.

Bedrijfsverzamelgebouw Stationsplein Roosendaal 13-14 is op deze onconventionele wijze op zoek naar nieuwe collega-huurders. Op deze manier trok ze ongetwijfeld de aandacht van forenzend Roosendaal.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken