Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
14 september 2017
 

Klussers willen ook op zondag kunnen bellen met hun vragen

 
 

De economie draait weer op volle toeren en dat betekent dat er volop wordt verbouwd en geklust. De piekmomenten liggen in de weekenden, avonden en vakanties. Bouwmarkten spelen in op dit klusvirus door openingstijden te verruimen.

Toch blijven de openingstijden van de klantenservices van de online aanbieders achter.
Elke vakman of klusser heeft wel eens advies nodig of een vraag over gereedschap. Dan wil  hij gemakkelijk en snel in contact komen met een specialist. De meeste bouwmarkten zoals Hornbach, Praxis of Gamma doen hier in het weekend nog niets mee, evenals de speciaalzaken en gespecialiseerde webshops in de markt.

Digitale deuren openen
Consumenten en klussers hebben behoefte aan persoonlijk en deskundig advies, korte levertijden voor gereedschap en flexibelere openingstijden. Dat laatste geldt ook voor de klantenservices. "Gezien de groeiende economie en het aantal contactmomenten in het weekend, vinden wij het een logische stap om ook als klantenservice zeven dagen per week bereikbaar te zijn," aldus Thomas Jacobs van Gereedschapcentrum.nl.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken