Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Leukste winkelstraat van Nederland zaterdag gehuldigd

24 maart 2011 - Zaterdag is het zover: de officiële huldiging van de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden als leukste winkelstraat van Nederland 2010. Op 26 maart is de straat de hele dag het podium van verschillende feestelijke activiteiten.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur is er volop feest in de straat. Zo komen er verschillende mystery acts voorbij, draait er de hele dag door een DJ en worden er lekkere hapjes uitgedeeld. De officiële huldiging vindt plaats vanaf 14.00 uur, met wethouder Deinum, NLstreets en een mystery guest. 

Positie zelfstandig ondernemers
NLstreets organiseert de NLstreets Awards elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven. "Mensen klagen dat alle winkelstraten er hetzelfde uitzien maar ze beseffen niet dat ze dit met hun eigen koopgedrag kunnen beïnvloeden," aldus Eva Ruijter – een van de initiatiefneemsters. 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.