Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 maart 2011
 

Slim reizen, minder file

 
 

Minister Melanie Schultz van Haegen gaf - samen met voorzitter Lodewijk de Waal en een groot aantal CEO's van de 50 beeldbepalende werkgevers (de zogeheten B50) - vorige week de officiële aftrap voor het Platform Slim Werken Slim Reizen (SWSR).

Het Platform is het vervolg op de Taskforce Mobiliteitsmanagement (TFMM). Doel was om werkgevers zelf in actie te laten komen om bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. 

Maatschappelijke doelstellingen
Door de verbreding van TFMM naar Slim Werken én Slim Reizen, voelen de werkgevers zich gemotiveerd een actieve bijdrage te leveren aan de realisatie van maatschappelijke doelstellingen. De belangrijke daarvan: het reduceren van de autokilometers in de spits met vijf procent en het terugbrengen van de uitstoot van CO2. Maar het nieuwe werken draagt ook bij aan het verbeteren van de concurrentiepositie van Nederland, het vestigingsklimaat én de arbeidsparticipatie. 


Bron: MKB Servicedesk
 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken