Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Slim reizen, minder file

23 maart 2011 - Minister Melanie Schultz van Haegen gaf - samen met voorzitter Lodewijk de Waal en een groot aantal CEO's van de 50 beeldbepalende werkgevers (de zogeheten B50) - vorige week de officiële aftrap voor het Platform Slim Werken Slim Reizen (SWSR).

Het Platform is het vervolg op de Taskforce Mobiliteitsmanagement (TFMM). Doel was om werkgevers zelf in actie te laten komen om bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. 

Maatschappelijke doelstellingen
Door de verbreding van TFMM naar Slim Werken én Slim Reizen, voelen de werkgevers zich gemotiveerd een actieve bijdrage te leveren aan de realisatie van maatschappelijke doelstellingen. De belangrijke daarvan: het reduceren van de autokilometers in de spits met vijf procent en het terugbrengen van de uitstoot van CO2. Maar het nieuwe werken draagt ook bij aan het verbeteren van de concurrentiepositie van Nederland, het vestigingsklimaat én de arbeidsparticipatie. 


Bron: MKB Servicedesk Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.