Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De elf meest exclusieve hotels ter wereld

21 maart 2011 - U heeft succes en daar wilt u van genieten. Of u nu voor zaken of privé op reis bent, alleen het beste is goed genoeg. Forbes helpt de keuze voor een hotel dat bij u past te vereenvoudigen met een overzicht van de elf meest exclusieve hotels ter wereld.

The One Hotel Angkor, Siem Reap (Cambodja)
Dit gerenoveerde koloniale Franse herenhuis heeft maar één suite, en dus heeft u het hele hotel inclusief het personeel voor uzelf. De inrichting is van superieure kwaliteit en bijna geheel handgemaakt. Een iBook, iPod en mobiele telefoon liggen standaard voor u klaar. Een jacuzzi, regendouche en eethoek op het dakterras maken de ervaring compleet. En dat voor maar 250 dollar per nacht! 

Auberge du Soleil, Rutherford (VS, Californie)
In Auberge du Soleil os en stukje Cote d'Azur in Californië. De chique Mediterraanse kamers bevinden zich temidden van uitgestrekte wijngaarden en golfbanen. Verder vindt u hier een restaurant mét Michelinster, een luxe spa en een buitenterras waar u onder het genot van een goed glas wijn van de zonsondergang kunt genieten. 

The Ritz, Parijs
Nergens ter wereld kunt u zich zo goed in de watten laten leggen dan hier. U slaapt in een kingsize bed omringd door Louis XV meubilair. Trek aan een fluwelen koord en een dienstmeisje komt toegesneld. Geniet van de ruime badkamers met adembenemende badkuipen. De service is onovertroffen: er is één medewerker per drie gasten. Ook de moeite waard: een bezoekje aan de wereldberoemde Hemingway bar die in het hotel gevestigd is. 

Jade Mountain, St. Lucia
Het uitzicht vanaf deze kant van het eiland is zo adembenemend dat architect Nick Troubetzko suites ontwierp met een volledig open muur zodat u onbeperkt van dit uitzicht kunt genieten zonder aan privacy in te boeten. Elke kamer is een waar rustoord, ‘technologievrij’ en heeft een eigen zwembad dat naadloos overgaat in de baai. Weet u een betere manier om tot rust te komen voor zo’n 1.600 dollar per nacht?
The Old Course Hotel, Schotland
Dit hotel is paradijs voor golffanaten. Het is letterlijk gelegen op de befaamde, 600 jaar oude St. Andrews Links golfbaan en de meeste kamers bieden een spectaculair uitzicht daarop. Binnen de muren van het hotel bevinden zich ook een Kohler Water Spa met een zwembad plus waterval, thermaalbaden en hydrobaden. Ideaal om te ontspannen na een dagje golfen. De meest luxueuze suites hebben een marmeren badkamer en kosten rond de 1.800 dollar per nacht. 

The Four Seasons, Punta Mita (Mexico)
Bent u in de buurt, boek dan de Coral Suite. Dit exclusieve ‘strandhuisje’ met vijf slaapkamers is ontworpen door de bekende Mexicaanse architect Diego Vilasenor. Voor 13.000 dollar per nacht heeft u de beschikking over een regendouche en Vichy-jets, een mediakamer, privé fitnessruimte en compleet uitgeruste keuken. U krijgt uw eigen privé ruimte naast het zwembad (inclusief ligbed) waar u ieder uur verse fruitsmoothies geserveerd krijgt. 

The Oberoi Udaivilas, Udaipur (India)
Het is geen wonder dat dit hotel, gelegen aan de oevers van Lake Pichola middenin het romantische Rajasthan, eervolle vermeldingen blijft krijgen. Elk detail – van de zijden parasols in de suites en privé tuinen tot het ceremoniële welkom dat u krijgt nadat u per boot arriveert – ademt de pracht en praal van de Maharajas. Het uitzicht op het Paleis is adembenemend en elke suite heeft een eigen butler. 

Curtain Bluff, Antigua
Hier kunt u voor 1.000 tot 3.000 dollar per nacht ongelimiteerd diepzeeduiken, waterskiën, kajakken, yogalessen volgen en drinken. Iedere vrijdagavond wordt elke gast persoonlijk door de eigenaresse uitgenodigd voor een cocktail op haar terras op de steile rotswand. Het personeel is uitermate vriendelijk. 

Casa Palmero, Pebble Beach (VS, Californie)
Elke zichzelf respecterende golfer kent de Lodge in Pebble Beach. Wilt u liever iets intiemers, dan kiest u voor Casa Palmero, een zusterresort van de Lodge, dat gevestigd is in een landhuis. Hier vindt u een oase van rust, persoonlijke aandacht en pure luxe op loopafstand van de golfbaan. 

Clayoquot Wilderness Camp, Tofino (VS)
Dit resort heeft zijn naam te danken aan een van de meest luxe outdoorervaringen ter wereld en is alleen bereikbaar per vliegtuig of boot. Hier ontdekt u wat luxe kamperen betekent. U slaapt in een spierwitte tent met open haard, Perzische tapijten en kingsize bed met veren dekbedden - ideaal om te ontspannen na een dagje kajakken en surfen. Een verblijf van zeven nachten kost ongeveer 11.000 dollar, maar dat is wel inclusief vijf uur massage. 

The Twelve Apostles Hotel and Spa, Kaapstad (Zuid Afrika)
Als staren naar walvissen en dolfijnen terwijl u gemasseerd wordt u goddelijk in de oren klinkt, breng dan eens een bezoek aan dit resort dat gelegen is aan een rustieke baai aan de voet van de Tafelberg. Het uitzicht is zo spectaculair dat het niet makkelijk is te kiezen tussen een kamer met uitzicht op zee of op de bergen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.