Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 april 2017
 

Ondernemers ervaren veel stress tijdens verbouwing

 
 

Verbouwen: voor maar weinig Nederlanders een echte hobby. De meesten denken eraan met angst en beven. Want wie kent niet zo’n echtpaar dat elk moment bezocht kan worden door het programma ‘Help, mijn man is klusser’?

Zoiets is funest voor gewone mensen, laat staan voor kantoren en bedrijven waar mensen moeten werken.
Van de enorme rotzooi en de hoge kosten tot het simpele feit dat het altijd langer duurt dan verwacht: verbouwen levert ontzettend veel stress op. Verbouwen gebeurt dan ook alleen in geval van nood en dan nog het liefst zo snel mogelijk. Bepaalde klussen zijn echter niet te ontwijken. Gelukkig kan die verbouwing-stress wel een stuk verminderd worden. Dat stelt Stefan Nederpelt van Offertebutler.

Het zoeken van vakmensen
Een verbouwing levert onder andere veel stress op wanneer de klusser besluit zelf aan de slag te gaan. Vaak eindigt dit in een langdurige verbouwing, die meestal alsnog wordt afgerond door vakmensen. Maar zelfs wanneer de klus direct wordt uitbesteedt, kost dit nog steeds veel tijd en stress bij het vinden van de juiste vakmensen.

Geld en tijd besparen
Het vinden van de juiste vakmensen zorgt al snel voor vooruitgang in de verbouwing. Zij nemen u veel werk uit handen en zorgen ervoor dat de klus snel en professioneel wordt afgerond. Zo kunt u zich richten op belangrijker werk, terwijl de klus toch zo voordelig mogelijk wordt uitgevoerd.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken