Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
4 april 2017
 

Eline Leijten Beste Pitcher van Nederland

 
 

Vorige week stemden de juryleden van de tweede editie van het NK Pitchen voor Ondernemers unaniem op de Amsterdamse Eline Leijten. In de Utrechtse Jaarbeurs ontving zij door twee ijzersterke pitches de award voor Beste Pitcher van Nederland 2017.

Daarnaast ontving zij 10.000 euro aan diensten waarmee zij haar start-up Plugify verder kan uitbouwen. 
Het NK pitchen dat vorig jaar in het leven is geroepen door Nathalie Mangelaars van Pitch Queen was ook dit jaar een groots succes. Overdag volgden ruim 70 ondernemers verschillende pitchworkshops en 's avonds sloten er nog ruim 300 Nederlandse ZZP'ers, start-ups en MKB-ondernemers aan. Prins Constantijn, Special Envoy van Start-up Delta opende de avond en gaf het publiek enkele pitch tips mee, omdat ook hij het belangrijk vindt dat Nederlanders beter leren pitchen. Andere grote inspiratiebronnen tijdens het avondprogramma waren de zes ondernemers die streden om de titel Beste Pitcher van Nederland én keynote spreker Wout Plevier. 

Beste Pitcher van Nederland 2017
Onderneemster Eline Leijten van Plugify beheerste volgens juryleden en ondernemers Eddy Zoëy, Nathalie Mangelaars, Remy Ludo Gieling en Frank Appeldoorn de beste pitch skills. Tijdens de eerste pitchronde presenteerde zij haar eigen bedrijf, waarna zij door de stemmen van het publiek met Alex Dings van BitSensor en Ralph de Groot van Restoranto naar de finaleronde mocht. Tijdens de tweede pitchronde presenteerde Eline het bedrijf van één van de sponsoren binnen de twee minuten. Zij wist de connectie te maken met de juryleden en de nieuwsgierigheid op te wekken. Met de prijs kan zij haar online platform Plugify, waarop live muziek optredens direct te boeken zijn bij de artiesten, nu verder ontwikkelen.
Het jurycommentaar luidde als volgt: "Eline heeft de jury overtuigd van het talent om, ongeacht het onderwerp, dit overtuigend te kunnen brengen. De pitches verrassen, de prestatievaardigheden zijn uitmuntend en de wijze waarop zij intoneert is bijzonder goed."

Over NK Pitchen
Volgens Nathalie Mangelaars heeft acht op de tien ondernemers moeite met pitchen. En een goede pitch is daarin dé eerste kans om klanten en potentiële financiers aan u te binden. Enkele jaren geleden begon Nathalie met het begeleiden en coachen van ondernemers en diverse lagen in bedrijven bij het ontwikkelen van hun pitch. Vorig jaar initieerde zij het NK Pitchen voor Ondernemers, als inspiratiebron voor iedereen, vanuit haar visie om Nederland beter te leren pitchen. Dit jaar voegde zij daar een dagprogramma aan toe met workshops waar elke ondernemer aan kon deelnemen.

 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken