Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 maart 2011
 

Limburgse makelaar scoort met zwembadvilla's

 
 

Vakantievilla's met een inpandig zwembad vinden gretig aftrek in Limburg. Via Makelaardij Vakantie Makelaar vonden al zes recreatievilla's (425.000 euro per stuk) een nieuwe eigenaar in het vakantiepark 'Resort Arcen'.

De Zwembadvilla’s zijn uniek in Nederland. Zeer uitzonderlijk is het inpandige zwembad van 10 bij 3,70 meter. Tevens beschikken de villa’s over een sauna in het souterrain, een jacuzzi en een beschutte zitkuil met veel privacy. Nog een uniek item in de Zwembadvilla’s is het hotelkamerconcept. Dit wil zeggen dat iedere slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair. Hierdoor zijn er als het ware vier hotelkamers ontstaan in de villa’s. 

Verhuur
Investeerders zien de Zwembadvilla’s als een gat in de verhuurmarkt, aldus Vakantie Makelaar. Nergens anders in Nederland is namelijk een soortgelijke vakantiewoning te vinden. De verhuurprognoses lopen op tot 8,4 procent netto. Verhuren is op Resort Arcen echter niet verplicht. Klik hier voor een nog te koop staande villa. De vakantiehuizen kosten 425.000 euro, vrij op naam (v.o.n.).

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken