Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
15 februari 2017
 

Extra oplader op kantoor houdt ondernemers flexibel

 
 

We surfen, chatten en bellen met onze smartphone, waardoor de accuduur nogal eens te wensen overlaat. De laatste tijd kopen steeds meer ondernemers een extra oplader voor op kantoor, waardoor ze hun flexibiliteit kunnen behouden en de smartphone altijd is opgeladen.

Stefan van den Bergh van GSMOplader vertelt er iets over.
 
Opladen op kantoor
"We merken dat steeds meer ondernemers (en ook medewerkers) hun smartphone zowel onderweg naar kantoor, op kantoor zelf en onderweg naar huis gebruiken. Veel van de smartphones houden het daardoor niet zomaar heel de dag vol op één acculading," aldus Van den Bergh. De oplossing is even slim als eenvoudig. Veel mensen kopen een extra oplader en leggen die op kantoor.

Autolader voor onderweg
Naast de extra oplader voor op kantoor wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van de autolader. "Dat heeft er vooral mee te maken dat we onderweg steeds vaker onze telefoon gebruiken voor de navigatie. Dat maakt het gemakkelijker om de weg te vinden, maar betekent ook dat de accuduur snel achteruit loopt." In die gevallen is het prettig om gebruik te kunnen maken van een autolader. Het is dan mogelijk om de smartphone onderweg naar kantoor alvast op te laden.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder
Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken