Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Gratis subsidie? Klik hier!

7 maart 2011 - In mei 2011 start FastForward: een nieuw tweejarig groeiprogramma voor een groep van 150 ambitieuze en veelbelovende ondernemers in de zakelijke dienstverlening en R&D. Het programma is ontwikkeld voor ondernemers die snel willen groeien, maar niet in de valkuilen willen tuimelen die kenmerkend zijn voor snelle groei. Wat wilt u nog meer? Gratis subsidie!

Het gaat dan om uitdagingen in het bepalen van het juiste groeipad, het behouden van focus, het financieren van grote investeringen, het binden van personeel en het versterken van de organisatie. Overheden uit Noord-Holland, Utrecht en Flevoland hebben FastForward geïnitieerd, omdat snel groeiende bedrijven essentieel zijn voor economische groei en innovatie in de regio, maar het aantal nu nog achterblijft in vergelijking met andere landen. Deze provincies menen ondernemers hierbij te kunnen helpen.

Selectie
Op dit moment vindt de werving en selectie van deelnemers plaats. Bedrijven die in aanmerking komen zijn bedrijven met een omzet van tussen de half en drie miljoen, met vijf tot twintig medewerkers en gevestigd zijn in Noord-Holland, Utrecht of Flevoland. Deelnemers betalen zelf 5.000 euro, de overheid investeert per deelnemer het dubbele. Aanmelden voor deze subsidiepot? Klik hier.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.