Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 januari 2017
 

Wie wint de vierde editie van de Young Business Award?

 
 

Afgelopen december is de zoektocht naar de vierde Young Business Award winnaar van start gegaan. Sindsdien hebben ruim honderdvijftig startups zichzelf aangemeld als deelnemer van de startupcompetitie.

Opnieuw een forse stijging voor de organisatie: "Het is fijn om te zien dat steeds meer startups ons weten te vinden. Als team zijn wij erg blij met de voortuitgang van de Young Business Award," aldus Niels Palmers namens de organisatie van de Young Business Award. De organisatie van de startupcompetitie heeft tot eind januari de tijd in haar zoektocht naar deelnemende startups.

Voorwaarden voor deelname
Bedrijven die deel willen nemen aan de Young Business Award 2017 moeten gevestigd zijn in Nederland en mogen maximaal vijf jaar geleden zijn opgericht bij de Kamer van Koophandel. "De vierde Young Business Award winnaar moet zich nog duidelijk in de startupfase bevinden. Wij zijn op zoek naar snelgroeiende startups die het liefst gedreven worden door een innovatie en een internationale groeipotentie hebben," aldus Niels Palmers. De beoordeling van de vierde Young Business Award winnaar hangt niet alleen af van de huidige situatie, zoals bijvoorbeeld de omzet, marktaandeel of opgehaalde investering. Een belangrijk kenmerk van een startups is dat ze zich nog niet in hun definitieve vorm bevinden. Hiermee bedoelen wij bijvoorbeeld dat het bedrijf nog echt zoekende kan zijn naar het juiste verdienmodel, maar tegelijkertijd wel al snel groeit".

Uitreiking
De Young Business Award wordt komende zomer, op dinsdag 6 juni, voor de vierde keer uitgereikt in het Atlas Theater te Emmen. Jort Kelder zal net als tijdens de vorige editie de avond begeleiden. Eén jaar geleden won McNetiq (uit Rotterdam) met haar ijzersterke magneet verbindingen de Young Business Award. Het podium werd compleet gemaakt met runners-up Athom (uit Enschede) en 24Sessions (uit Amsterdam) die op de tweede en derde plaats eindigden.

Groei deelnemers Young Business Award
Tijdens de Young Business Award 2016 streden zo’n honderd bedrijven mee om de prijzenpot van 12.500 euro. Voor de komende editie staat de teller al op ruim honderdvijftig deelnemende bedrijven. Nederlandse startups kunnen zichzelf tot en met dinsdag 31 januari als deelnemer aanmelden voor deelname aan de Young Business Award 2017. Daarna selecteert de selectiecommissie twaalf startups die tijdens de semi-finales mogen pitchen voor één van de vier finaletickets. De vier finalisten strijden op dinsdag 6 juni in het Atlas Theater om de kristallen award inclusief prijzenpot van 12.500 euro.

Aanmelden als deelnemer Young Business Award 2017?
Startups met een maximale leeftijd van vijf jaar oud kunnen zichzelf hier kosteloos aanmelden.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken