Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Facturen maken met smartphone wint aan populariteit

28 november 2016 - Ondernemers gebruiken steeds meer de smartphone om facturen te maken. Rompslomp ziet dat ruim twintig procent van de ondernemers tegenwoordig een smartphone gebruikt om een factuur te maken, een toename van liefst 64 procent ten opzichte van 2015.

De tijd van een papieren boekhouding ligt al ver achter ons, maar inmiddels wint boekhouden via een smartphone of tablet het ook van online. Ondernemers gebruiken de app om even snel een offerte of factuur te maken onderweg, een eetbonnetje te scannen of de kilometerregistratie bij te werken. Meer dan de helft van alle logins van de ondernemers loopt inmiddels via de smartphone.
 
Tijd besparen belangrijkste reden

Rompslomp ziet met name een toename in beroepsgroepen die veel onderweg zijn: "Voor bijvoorbeeld personal trainers, freelancers in de bouw of ondernemers die huis aan huis diensten leveren bespaart het tijd en is het makkelijk om onderweg even je boekhouding te doen. Daarbij zijn de apps voor mobiel boekhouden tegenwoordig intuïtief en makkelijk te gebruiken," aldus Niels Koning van Rompslomp.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.