Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 november 2016
 

Behoefte aan innovatie in transportsector door marktveranderingen

 
 

De transportsector heeft het jarenlang heel zwaar gehad maar laat nu een stijgende lijn zien. Die stijgende lijn is afkomstig door de vraagkant. Om verder te kunnen stijgen is innovatie in processen en dienstverlening essentieel.

Tegenwoordig vraagt de klant nog meer om een snellere, betere en transparantere service, waardoor de druk op prijzen en concurrentie hoog is. Het is onmogelijk om onder deze omstandigheden aan de wensen van de klant tegemoet te komen wanneer de situatie hetzelfde blijft. De markt vraagt dus om een nieuwe manier van werken, waarbij service efficiëntie en innovatie bovenaan staan.

Digitalisering onmisbaar
Steeds meer organisaties zien in dat digitalisering hierbij onmisbaar is. Door processen te digitaliseren wordt dubbel werk, zoals het overschrijven van papieren werkbonnen voorkomen, wordt alle data automatisch geregistreerd, worden processen naadloos op elkaar aangesloten, en communicatie versneld en vereenvoudigd. Degenen die begrijpen hoe belangrijk deze digitalisering is, kunnen als bedrijf de concurrentie voor blijven, zetten de omzetgroei voort en houden de klant extra tevreden.

Kijk voor meer informatie op fieldbox.nl.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Maak de kantine in je bedrijfspand compleet met deze tips
Bij een kantine is het belangrijk dat de juiste comfort aanwezig is. Men moet goed aan tafel kunnen zitten om te genieten van een heerlijke lunch.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken