Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
31 oktober 2016
 

Zakelijke professionals gebruiken vaker apps om werkplek te vinden

 
 

Werkenden over de hele wereld werken steeds flexibeler en willen overal online kunnen zijn. Daarmee groeit ook de vraag naar geschikte werkplekken op verschillende locaties die direct beschikbaar zijn.

Onderzoek van Regus laat zien dat steeds meer professionals een app gebruiken om die geschikte werkplek te vinden.  

Boekingen via apps
Al meer dan een vijfde van alle boekingen voor reizen wordt tegenwoordig via een app gemaakt en nu blijkt uit onderzoek dat wereldwijd bijna één op de tien zakenmensen een app gebruikt om een werkplek te reserveren.  Met het groeiende aantal millennials dat zich op de arbeidsmarkt begeeft en het toenemende aantal smartphones in de opkomende economieën, verwacht Regus dat het gebruik van apps om een werkplek te vinden alleen nog maar zal toenemen.  

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek

 

  • 53 procent van de respondenten meldt dat ze minimaal de helft van de week op een andere locatie dan het hoofdkantoor werken
  • Bijna één op de tien (zeven procent) geeft aan dat ze een app gebruiken om de dichtstbijzijnde beschikbare werkplek te vinden

Digitaal en mobiel
Jessika van Veen, algemeen directeur van Regus Nederland: "De beroepsbevolking verandert en werkt steeds digitaler en mobieler. De hele week op één locatie werken behoort voor meer dan de helft van de professionals wereldwijd tot het verleden. Maar ook als ze niet op het hoofdkantoor werken, moeten werknemers wel online en productief zijn. Het is dan ook voor de hand liggend dat professionals steeds meer vertrouwen op internet en apps om een werkplek te vinden. Voornamelijk de jongere generatie werknemers, die opgegroeid is met de verwachting dat overal een app voor is, zal in de toekomst steeds vaker kiezen voor deze mogelijkheid."

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Fleet Management inzetten voor uw bedrijf: dit zijn de voordelen
Steeds vaker wordt er binnen bedrijven die te maken hebben met transportkosten en logistiek, gebruik gemaakt van Fleet management.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
E-rijden nog steeds beloond
Het aantal elektrische auto's neemt toe. Vorig jaar zijn er weer meer volledig elektrische auto's verkocht.
Welke hypotheek past bij de zzp'er?
Hoeveel hypotheek je als zzp’er kunt krijgen hangt af van een aantal zaken. De hoogte van je inkomen is natuurlijk van het grootste belang.
Financiele schade beperken als zzp'er: welke verzekeringen zijn belangrijk?
De financiele schade voor uiteenlopende risico's is te beperken met zzp verzekeringen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken