Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Mensen nodig? Laat gratis uw vacature testen

25 februari 2011 - De Vacaturetestdagen 2011 zijn – voor het derde jaar op rij - van start gegaan. Tot 15 maart 2011 kunt u uw vacatures kosteloos en vrijblijvend laten testen. Vorig jaar hebben ruim 490 bedrijven hier gebruik van gemaakt.

Met dit initiatief wil Campaign Group in samenwerking met haar partners, werkgevers inzicht geven in de wervingskracht van hun vacatureteksten en basis-arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen. 

Thermometer
De vacatures worden net als de voorgaande twee jaren op dertien verschillende aspecten (onderverdeeld in vijf dimensies) getest door arbeidsmarktcommunicatie-experts van Campaign Group. Op basis van de resultaten van de Vacaturetestdagen 2009 en 2010 kan worden geconcludeerd dat veel werkgevers nog weinig inzicht hebben in de wervingskracht van hun vacaturetekst. Ruim de helft van de onderzochte vacatures in 2010 scoorde een 5,1 in 2009 was dit nog een 5,4. Dit jaar wordt dus opnieuw de thermometer in de markt gehouden. De vraag is of organisaties, met het oog op de aantrekkende arbeidsmarkt, nu wel meer tijd besteden aan het maken van een wervende vacaturetekst. 

Doel
Het doel van de Vacaturetestdagen is om organisaties terug te nemen naar de basis van personeelswerving: een goede vacaturetekst. Daarom organiseren Campaign Group en haar partners ook dit jaar de Vacaturetestdagen. Wilt u mee doen aan de vacaturetestdagen? Laat dan vóór 15 maart uw vacaturetekst achter. De eerste 500 deelnemers ontvangen vervolgens gegarandeerd op 23 maart – geheel kosteloos - een beoordelingsrapport.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.