Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bedrijfsleven steunt jonge ondernemers massaal

21 februari 2011 - Jong Ondernemen riep afgelopen week alle ondernemers van Nederland op om begeleider te worden voor haar onderwijsprogramma’s kids in bizz en het studentenbedrijf. Met succes: in 48 uur meldden zich 202 nieuwe begeleiders aan.

Daarbij werd de actie groots gesteund door 598 ambassadeurs uit het bedrijfsleven. Zij stelden hun Twitter-, LinkedIn-, Facebook- of Hyves profiel beschikbaar om zoveel mogelijk mensen te bereiken. De campagne was 16 en 17 februari zelfs ‘Trending Twitter Topic’ van Nederland. De 202 nieuwe begeleiders vullen het meest acute tekort in, waarmee de stichting kampt. 

Hart voor jong ondernemerschap
Directeur Cees Pille: "We zijn overdonderd door de grote hoeveelheid aanmeldingen en ambassadeurs. We zijn ontzettend blij dat zoveel mensen hart voor jong ondernemerschap hebben en inzien hoe belangrijk het is dat het ondernemen gestimuleerd wordt. Ik wil dan ook iedereen bedanken die als ambassadeur of begeleider heeft geholpen." 

Ervaring delen
Een van de nieuwe begeleiders is ondernemer Maud de Rooij (Quick Spa, Rotterdam): "Ondanks mijn zeventien jaar ondernemerservaring, leer ik nog elke dag. Met de begeleiding van een studentenbedrijf steek ik energie in de toekomst. Het geeft mij de mogelijkheid om mijn ervaring te delen en juist weer te leren van een jongere generatie."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.