Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 februari 2011
 

Hotels en vergaderlocaties steeds vaker duurzamer dan moet

 
 

Nederlandse verblijfs- en vergaderaccommodaties worden steeds duurzamer. Dit bewijst het aantal hotels, recreatiebedrijven en congreslocaties dat een duurzaamheids label als een Green Key binnen haalt, zo schrijft Misset Horeca.


Horecabedrijven die een Green Key hebben laten daarmee aan gasten, zakenrelaties en overheden zien dat ze meer voor het milieu doen dan wettelijk verplicht is. 

Steeds duurzamer
De Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit zal dit jaar nog aan 361 Nederlandse bedrijven een certificaat uitreiken, 60 bedrijven zijn nog bezig om het keurmerk te behalen. In 2010 stond de teller nog op 264 bedrijven. Wereldwijd zijn er ruim 1.600 accommodaties het bezit van een Green Key, verspreid over twintig landen. Er zijn drie gradaties; brons, zilver en goud.


Bron: Misset Horeca
 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder
Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken