Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Halve finalisten TheNextWomen Pitch Competition bekend

10 mei 2016 - Negen Nederlandse startups, één uit Griekenland en één uit de Verenigde Staten. Elf dames hebben zich geplaatst voor de halve finale van TheNextWomen Pitch Competition en uit deze groep zullen op 23 mei 2016, tijdens TheNextWomen Innovation Summit, de drie meest veelbelovende startups worden geselecteerd.

 Deze drie finalistes mogen op het hoofdpodium hun startup voor honderden vrouwelijke ondernemers uit het publiek en de investeerdersjury pitchen. Alle finalistes ontvangen een converteerbare lening uit het TheNextWomen CrowdFund van 10.000 euro. Zowel de investeerdersjury-winnaar, als de winnaar van de publieksprijs ontvangen daarboven op een converteerbare lening van 10.000.
 
Finalisten
Eén van deze finalisten wordt gekozen middels een stemming. Hier kan gestemd worden. De overige tien halve-finalistes pitchen op 23 mei voor de overige twee finaleplekken.
De halve finalisten van 2016 zijn: Annemarie Johannes (Virtask), Athina Dova (Owiwi), Danique Wiltink (Nimbles), Eline Leijten (Plugify), Hefziba ten Brink (Wound-ex), Inge Proost (Rate.nl), Kara Wiegand (Threads Worldwide), Karin Jakobsen (Brightpensioen), Susanne de Raaij (Biobite), Wendy Bogers (Ligo), Yvonne Eshuis (Voiila)

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.