Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
19 april 2016
 

Succesvolle eerste voorronde Young Business Award

 
 

De strijd om de Young Business Award 2016 is op 14 april van start gegaan in Hoogeveen. Gedeputeerde Hink Brink verzorgde de kick-off van de avond door de derde OndernemersFabriek in Drenthe feestelijk te openen. Na de opening van de OndernemersFabriek liep de avond door in de eerste voorronde van de Young Business Award. "Het was een geweldige avond met alle complimenten voor de organisatie," aldus Brink.

De winnaars van de avond en daardoor de eerste finalisten van de Young Business Award 2016 zijn EC2C uit Hoogeveen en Athom uit Enschede. Zij zijn de eerste deelnemers die zich kunnen voorbereiden op de finale die plaats vindt op 14 juni in het Atlas Theater in Emmen. In de finale strijden zij tegen elkaar én vier andere deelnemers. De vier andere deelnemers zijn nog niet bekend en zullen hun finaleplek moeten verdienen tijdens de resterende twee voorrondes in Emmen of Assen. De winnaar van de Young Business Award 2016 gaat naar huis met de prachtige kristallen award en de prijzenpot ter waarde van 12.500 euro.
 
Geslaagde avond
Niels Palmers (voorzitter van de stichting Young Business Award) kijkt terug op een geslaagde avond. "Het was fantastisch. Het was een volle bak met 125 bezoekers. Er zaten mooie en kansrijke bedrijven tussen met sterke pitches." Het evenement van afgelopen donderdag was niet mogelijk zonder de unieke samenwerking tussen lokale en provinciale partijen. Het resultaat was een spraakmakend programma waarin alles draaide om het verbeteren van het startersklimaat. De samenwerking tussen Stib Hoogeveen, De Compaen, Rabobank, Young Business Award en de Ondernemersfabriek Drenthe moet ervoor zorgen dat het in Hoogeveen de komende jaren gaat bruisen op het gebied van startups.
 
Andere voorrondes
De andere voorrondes van de Young Business Awards vinden plaats in Emmen en Assen. In Emmen is de voorronde op maandag 25 april om 19:00 uur bij het Kennispoort Drenthe en in Assen vindt de voorronde plaats in de Nieuwe Kolk op maandag 9 mei om 19:00 uur. Aanmelden als bezoeker kan via de website www.youngbusinessaward.com.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken