Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
14 april 2016
 

Tips voor het kiezen van de juiste vergadertafel

 
 

De vergadertafel is een plek waar u en uw medewerkers alert aan zit te werken. Het is de plek waar u ideeën uitgewisseld, plannen maakt en grote beslissingen moet maken. Dan mag deze tafel er best mooi en inspirerend uitzien. Paul Hartog van Meneer van Hout geeft advies over het kiezen van de juiste vergadertafel voor uw kantoor.

Vraag uw medewerkers om een eerlijk antwoord op de vraag of ze van vergaderen houden en de meeste zullen antwoorden dat het een noodzakelijk kwaad is. Vergaderen kan heel vermoeiend zijn, maar is wel een belangrijk onderdeel om uw bedrijf draaiende te houden. Zorg er dan voor dat uw medewerkers met u in een inspirerende omgeving plaats kunnen nemen. Veel licht en zuurstof helpen om uw medewerkers alert en gemotiveerd te houden. Breng ook natuurlijke elementen aan in uw vergaderkamer. Een boomtafel bijvoorbeeld. Het is bewezen dat natuurlijke elementen meehelpen om gemotiveerd te blijven. Zo wordt vergaderen leuk en effectief.

Klassiek & robuust
Heeft uw kantoor een robuuste klassieke sfeer? Dan is een eiken boomtafel met een eiken onderstel een echte aanrader.  Het tafelblad is vaak een massieve eikenboom plaat die u kunt laten afwerken met matte lak voor een moderne uitstraling of met een gekleurde olie voor een klassieke finish. Hierdoor krijgt uw vergadertafel een vertrouwde, doch moderne uitstraling.

Elegant & modern
Heeft uw kantoor een strak interieur kies dan voor een strakke eiken tafel met metalen onderstel. Met deze materialen combineert u de stoerheid van het metaal en de warmte van het hout voor een complimenteus effect. Veel eiken tafels zijn in lengtes tot drie meter te bestellen zo kunnen er zeker acht medewerkers tegelijk vergaderen.

Tips voor de vergaderkamer
Tot slot is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw vergadertafel ook perfect past binnen uw vergaderkamer. Zorg voor voldoende loopruimte om de tafel heen. Hierdoor hebben uw medewerkers bewegingsvrijheid en voelt het prettig om aan de tafel te zitten. Een daadwerkelijke ruimtelijkheid in de vergaderkamer zorgt ook voor een psychologische ruimte voor het spuien van ideeën. Naast een goede vergadertafel op de juiste schrijf- en werkhoogte, zet u natuurlijk bijpassende comfortabele stoelen neer. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Hou de ruimte verder leeg – op een whiteboard of een projectiescherm na – zodat er efficiënt gewerkt kan worden.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
PSD2 zal stimulans zijn voor voordelen zakelijke rekening
De komst van betaalrichtlijn PSD2, volweg Payment Services Directive 2, moet de openheid van de financiele wereld voortstuwen
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken