Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 maart 2016
 

Zakenvrouw van het Jaar 2016: blijf investeren in jezelf

 
 

De Entrepreneurs’ Organization NL feliciteert haar voorzitter: Vivienne van Eijkelenborg. De topvrouw van Difrax is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2016.  Ze wordt een echte ondernemer genoemd, motiveert vrouwen met ambities, is het boegbeeld van de Entrepreneurs’ Organization en ondertussen runt ze ook nog eens een miljoenenbedrijf.

Haar boodschap: ‘Jij bent het belangrijkste kapitaal in je bedrijf. Jouw energie en inspiratie bepalen het succes van je bedrijf. Blijf daarom altijd in jezelf investeren’.
Investeren in eigen ontwikkeling vergt twee dingen: durf te vragen en durf te delen. Vraag om hulp waar nodig en deel niet alleen successen maar ook tegenslagen
 
Energie en insppiratie
"Ik  ben zelf al tien jaar lid van de Entrepreneurs’ Organization. Ik gun meer ondernemers die willen groeien en ambitieus zijn deze ervaring. Ik ontmoet fantastische ondernemers. Een geweldige manier om van elkaars ervaringen te leren, maar vooral ook nieuwe energie en inspiratie op te doen," aldus Vivienne van Eijkelenborg.

Vrouwelijk ondernemerschap 
Vivienne is sinds 2015 voorzitter van de Entrepreneurs’ Organization NL. Zij tilt het (vrouwelijk) ondernemerschap in Nederland naar een hoger niveau. De Entrepreneurs’ Organization is trots op Vivienne. Ze is een echte inspiratiebron voor menig ondernemer. De organisatie feliciteert haar met deze zeer verdiende onderscheiding; Zakenvrouw van het Jaar 2016.   
Onder het toeziend oog van Koningin Maxima kreeg ze maandag 21 maart de felbegeerde onderscheiding uitgereikt door juryvoorzitter Annemarie Joritsma. Met veel flair en een inspirerende speech nam Vivienne de onderscheiding in ontvangst. Motto Vivienne: ‘Aim High, shoot for the moon, even if you miss you will land among the stars’.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Kan ik die aanbouw wel betalen?
Een doorlopend krediet is een oplossing wanneer je onzeker bent over de totale kosten en geen rente wilt betalen over geld dat je nooit gebruikt.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Jouw bedrijf in een nieuw jasje steken: aan de slag met je kantoor!
Altijd dezelfde inrichting en indeling is niet motiverend. Niet voor de klanten die met regelmaat langskomen, maar ook niet voor het personeel dat elke dag hetzelfde uitzicht heeft.
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken