Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Zakenvrouw van het Jaar 2016: blijf investeren in jezelf

29 maart 2016 - De Entrepreneurs’ Organization NL feliciteert haar voorzitter: Vivienne van Eijkelenborg. De topvrouw van Difrax is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2016.  Ze wordt een echte ondernemer genoemd, motiveert vrouwen met ambities, is het boegbeeld van de Entrepreneurs’ Organization en ondertussen runt ze ook nog eens een miljoenenbedrijf.

Haar boodschap: ‘Jij bent het belangrijkste kapitaal in je bedrijf. Jouw energie en inspiratie bepalen het succes van je bedrijf. Blijf daarom altijd in jezelf investeren’.
Investeren in eigen ontwikkeling vergt twee dingen: durf te vragen en durf te delen. Vraag om hulp waar nodig en deel niet alleen successen maar ook tegenslagen
 
Energie en insppiratie
"Ik  ben zelf al tien jaar lid van de Entrepreneurs’ Organization. Ik gun meer ondernemers die willen groeien en ambitieus zijn deze ervaring. Ik ontmoet fantastische ondernemers. Een geweldige manier om van elkaars ervaringen te leren, maar vooral ook nieuwe energie en inspiratie op te doen," aldus Vivienne van Eijkelenborg.

Vrouwelijk ondernemerschap 
Vivienne is sinds 2015 voorzitter van de Entrepreneurs’ Organization NL. Zij tilt het (vrouwelijk) ondernemerschap in Nederland naar een hoger niveau. De Entrepreneurs’ Organization is trots op Vivienne. Ze is een echte inspiratiebron voor menig ondernemer. De organisatie feliciteert haar met deze zeer verdiende onderscheiding; Zakenvrouw van het Jaar 2016.   
Onder het toeziend oog van Koningin Maxima kreeg ze maandag 21 maart de felbegeerde onderscheiding uitgereikt door juryvoorzitter Annemarie Joritsma. Met veel flair en een inspirerende speech nam Vivienne de onderscheiding in ontvangst. Motto Vivienne: ‘Aim High, shoot for the moon, even if you miss you will land among the stars’.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.