Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Leukste winkelstraat en winkel 2015 bekend

7 maart 2016 - De Czaar Peterstraat in Amsterdam is tot de leukste winkelstraat verkozen en Ariola in Groningen tot leukste winkel van Nederland 2015. Vrijdag werden  de Czaar Peterstraat in Amsterdam en Ariola in Groningen gehuldigd.

Leukste winkelstraat van 2015: De Czaar Peterstraat in Amsterdam
Na een nek-aan-nek-race met de Spiegelstraat in Bussum mag de Czaar Peterstraat in Amsterdam zich nu een jaar lang officieel de leukste winkelstraat van Nederland 2015 noemen. In deze typische Amsterdamse winkelstraat met een lokaal karakter vindt u een veelheid aan gespecialiseerde winkels en horecagelegenheden. Hier geen H&M of Zara maar zelfstandige ondernemers die een andere boodschap uitdragen. Met de combinatie van verrassend winkelen en het nabijgelegen Scheepvaartmuseum en de bruisende sinds kort ontwikkelde Marinewerf is de Czaar Peterstraat  ‘the new place to be’!
Op een goede tweede plaats eindigde de Spiegelstraat in Bussum. Zelf noemen de ondernemers hun straat de gezelligste winkelstraat van 't Gooi. U kunt dan ook niet om deze leuke straat heen. In dit veelzijdige en bijzondere straatje vind je een uitgebreid assortiment aan speciaalzaken.

Leukste winkel van 2015:  Ariola Delicatessen in Groningen
Ariola  Delicatessen is een kleine zaak met een groot assortiment aan Italiaanse specialiteiten. De zaak heeft een open keuken, waar voornamelijk zelfgemaakte gerechten worden bereid. De klanten roemen de warme, niet-commerciële sfeer. Voor velen gaat er zelfs niets boven Ariola, ‘de gezelligste, lekkerste en aardigste winkel in Nederland’.
Op de tweede plaats eindigde Broodje van Eigen Deeg  eveneens in Groningen. In deze bakkerij waan u zich in Frankrijk. Ze bakken hier brood volgens de traditie van het oude Franse ambacht. De heerlijke geur van versgebakken baguettes, boules en croissantjes komt je bij binnenkomst tegemoet. Het assortiment bestaat naast brood ook uit zoete broodjes, gebakjes, olijfolie, tapenades en confitures.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.