Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Reserveer uw etentje voortaan online

7 februari 2011 - Zou u willen dat uw gasten ook online een tafeltje in uw restaurant kunnen reserveren? Wilt u zelf graag snel en eenvoudig online reserveren? Dan bent u vast blij met de nieuwe site Tafelreserveren.nl. Hier kan iedereen online reserveren bij bijna alle restaurants in Nederland.

In de hotelwereld is het al de normaalste zaak van wereld om online te boeken, en nu gaan restaurants deze mogelijkheid ook ontdekken Via Tafelreserveren.nl is standaard élk restaurant te reserveren. Tafelreserveren.nl heeft hiervoor een callcenter beschikbaar die de reserveringen doorbelt. Meestal ontvangt de gast binnen tien minuten een bevestiging. De dienst moet uiteindelijk self-service worden doordat restaurants de reserveringen via mail, sms of fax ontvangen. 

Kosten en baten
De restauranthouder betaalt per gast één euro commissie aan Tafelreserveren.nl. Na afloop van een diner worden de gasten gevraagd om een review achter te laten.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Willem de Boer

7-02-2011 12:51  |  

Dat is inderdaad wel erg handig. Thanks voor de tip!

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.