Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 december 2015
 

Bagels & Beans Haarlem beste horecaflexplek

 
 

De Nationale Flexplek Test heeft na uitgebreide locatie-inspecties door heel Nederland de beste flexplekken van 2015 aangewezen.

In de categorie horecaflexplek won Bagels & Beans Haarlem dankzij ‘de combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie en rustig geroezemoes op de achtergrond’.

Goede combinatie
Journalist Ingelise de Vries beoordeelde de winnende Bagels & Beans aan de Gierstraat in Haarlem. Zei zegt hierover: "De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie en rustig geroezemoes op de achtergrond maakt Bagels & Beans het ideale koffietentje om lekker een paar uur te werken." Ronald Bakker, oprichter van Bagels & Beans: "We zijn erg trots op deze eerste plaats. Bij ons staat de mens centraal. Dat betekent gezonde, maar vooral lekkere producten en uitzonderlijke bediening. Het is fijn dat de testers dit ook zo hebben ervaren."

Hectische maatschappij
Het testteam keek onder meer naar zaken als locatie en bereikbaarheid, werkruimte, wifi, geluidsoverlast en sfeer. Bakker: "We proberen een plek te creëren waar men zich thuis voelt en waar de rust heerst die in onze hectische maatschappij zo vaak ver te zoeken is. Het spreekt haast voor zich dat dit ook een plek is waar men aangenaam kan werken. Dat blijkt nu ook uit de Nationale Flexplek Test." Daarnaast had het testteam oog voor duurzaamheid en gezondheid.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken