Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bagels & Beans Haarlem beste horecaflexplek

11 december 2015 - De Nationale Flexplek Test heeft na uitgebreide locatie-inspecties door heel Nederland de beste flexplekken van 2015 aangewezen.

In de categorie horecaflexplek won Bagels & Beans Haarlem dankzij ‘de combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie en rustig geroezemoes op de achtergrond’.

Goede combinatie
Journalist Ingelise de Vries beoordeelde de winnende Bagels & Beans aan de Gierstraat in Haarlem. Zei zegt hierover: "De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie en rustig geroezemoes op de achtergrond maakt Bagels & Beans het ideale koffietentje om lekker een paar uur te werken." Ronald Bakker, oprichter van Bagels & Beans: "We zijn erg trots op deze eerste plaats. Bij ons staat de mens centraal. Dat betekent gezonde, maar vooral lekkere producten en uitzonderlijke bediening. Het is fijn dat de testers dit ook zo hebben ervaren."

Hectische maatschappij
Het testteam keek onder meer naar zaken als locatie en bereikbaarheid, werkruimte, wifi, geluidsoverlast en sfeer. Bakker: "We proberen een plek te creëren waar men zich thuis voelt en waar de rust heerst die in onze hectische maatschappij zo vaak ver te zoeken is. Het spreekt haast voor zich dat dit ook een plek is waar men aangenaam kan werken. Dat blijkt nu ook uit de Nationale Flexplek Test." Daarnaast had het testteam oog voor duurzaamheid en gezondheid.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.