Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Leukste winkelstraat van Nederland is morgen bekend

31 januari 2011 - Er zijn nog vijf winkelstraten in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets Awards. Op dit moment is het is een nek aan nek race tussen Leeuwarden en Amsterdam. Op nlstreets.nl kan iedereen (alleen vandaag nog) stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2010.

Bijna 30.000 mensen hebben hun stem al uitgebracht op hun favoriete winkelstraat. Morgen, 1 februari 2011, wordt bekend welke winkel en winkelstraat zich het hele jaar de leukste winkelstraat en winkel 2010 van Nederland mogen noemen. 

Genomineerde straten
Kleine Kerkstraat - Leeuwarden
Haarlemmerdijk & straat - Amsterdam
Gierstraat - Haarlem
Folkingestraat - Groningen
Sint Jacobsstraat - Leeuwarden 

Genomineerde winkels
Ariola - Groningen
Optical art – Utrecht
KadoKado – Haarlem
meCHICas – Amsterdam
Jeffery West - Amsterdam 

De prijs van het winkelend publiek
De NLstreets award is de enige grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkelstraat van Nederland 2010 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. Vorig jaar won de Kleine Houtstraat in Haarlem de prijs. 

Zelfstandig ondernemers
NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven. "Mensen klagen dat alle winkelstraten er hetzelfde uitzien maar ze beseffen niet dat ze dit met hun eigen koopgedrag kunnen beïnvloeden," aldus Eva Ruijter – een van de initiatiefneemsters. Het credo van NLstreets luidt dan ook niet voor niets ‘Weet waar je winkelt!’

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.