Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 september 2015
 

Prepaid wordt interessanter voor MKB

 
 

Prepaid aansluitingen zijn in de zakelijke wereld niet het eerste waar men aan denkt. Echter wagen steeds meer MKB bedrijven zich in de aanschaf van een prepaid simkaart voor werknemers.

Waarom een prepaid aansluiting voor een werknemer? PrepaidSimkaart.net komt met de onderstaande tips en conclusies.

Prepaid aansluitingen zijn interessant voor kleine en MKB bedrijven
Wanneer u een kleine onderneming bezit, kan prepaid interessant zijn voor uw werknemers. "Door de opkomst van prepaid bundels, prepaid internet bundels, prepaid abonnementen en automatisch opwaarderen kunnen gebruikers de maandelijkse kosten zeer goed beheren," aldus Wesley Kelder (CEO PrepaidSimkaart.net). Bij ondernemingen waar werknemers niet vaak extern bellen, maar bereikbaarheid wel belangrijk is, kan prepaid een enorme kosten besparing zijn. Tegenwoordig is het mogelijk om bij voor providers een vast bedrag per maand kiezen dat automatisch iedere maand wordt opgewaardeerd. Dit betekent dat er dus één keer wordt ingesteld hoeveel beltegoed er maandelijks wordt gestort. Mocht de werknemer dit op maken kan er niet meer gebeld worden. De werknemer zal vervolgens bijvoorbeeld een interne aanvraag voor extra tegoed moeten doen.

Internetbundel
Daarnaast kan er tegenwoordig een prepaid internet bundel worden afgesloten voor gemiddeld tien euro oper maand tussen de 200-500 MB. Dit is voldoende data om er zeker van te zijn uw werknemer de hele maand toegang heeft tot bijvoorbeeld zijn of haar e-mail. Voor de meeste werknemers die niet in salesfuncties zitten zijn namelijk de belangrijkste punten: bereikbaarheid en e-mail toegang. Aangezien een prepaid kaart in beide vereisten voorziet is prepaid steeds interessanter geworden voor klein en MKB bedrijven. Natuurlijk kan er ook een prepaid telefoon worden aangeschaft in combinatie met een prepaid simkaart. De keuze hiervan hangt af van uw onderneming en prioriteiten van de werknemers.  Als de toegang van e-mail belangrijk is, kan er beter worden gekozen voor een goedkope prepaid smartphone. Als noodoproepen en inkomende gesprekken het belangrijkst zijn voor de werknemer, kan een simpele telefoon van een paar tientjes al volstaan. Neem dit dus altijd in overweging.

Voor relatief weinig kosten een extraatje voor werknemers
Er zijn grote groepen productie werknemers die vanuit het buitenland voor goedkoop in Nederland komen werken. Het verloop van dit soort werknemers is ook behoorlijk hoog aangezien deze gemakkelijk van baan wisselen bij betere aanbiedingen. Mocht u uw werknemers toch een extraatje willen bieden is een prepaid simkaart een leuk idee. Aangezien deze groep mensen vaak belt met het buitenland en u als werkgever de kosten wilt beperken, kan er gekozen worden voor een prepaid sim van een provider dat zich focust op goedkoop bellen naar het buitenland. Daarnaast kan er naast het salaris standaard per maand een x bedrag aan beltegoed worden gestort. "Zodoende zorgt u voor een extraatje voor uw werknemers en zullen zij zich meer beloond voelen door het bedrijf. Psychologisch werkt het namelijk dusdanig dat onverwachte extraatjes een positieve invloed hebben in de totale perceptie en de werkervaring bij een bedrijf. Kortom, erg belangrijk om dit positief te beïnvloeden," aldus Kelder.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
eSim  |   | 
5-10-2017
 | 
10:53 uur
In de toekomst gaat de prepaid simkaart volledig verdwijnen, de eSIM komt eraan en diverse Nederlandse providers hebben reeds onthuld dat ze hier op termijn naar zullen overstappen!

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken