Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
1 juni 2015
 

Koningin Máxima bij uitreiking Familiebedrijven Award 2015

 
 

Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 24 juni 2015 aanwezig bij de derde uitreiking van de Familiebedrijven Award in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

Deze prijs wordt jaarlijks door de Stichting Familie Onderneming uitgereikt aan het beste familiebedrijf in Nederland. De award onderstreept het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie.

Economie
De ruim 260.000 familiebedrijven in Nederland dragen voor meer dan 50 procent bij aan het bruto nationaal product. Daarnaast staat 49 procent van de werknemers in Nederland op de loonlijst van een familiebedrijf. Zij vormen hiermee een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de werkgelegenheid. 
De finalisten die uit een groep van ruim 500 Nederlandse familiebedrijven zijn geselecteerd zijn:
- Walraven uit Mijdrecht
- Enza Zaden uit Enkhuizen
- Nolet Distellery uit Schiedam
- De Heus Diervoeders uit Ede
- Barenbrug Groep uit Nijmegen

Feestelijke uitreiking
Woensdag 24 juni a.s. zal tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt welk familiebedrijf de Familiebedrijven Award wint. In 2013 ontving Gassan Diamonds de eerste editie van deze jaarlijkse award en daarmee trad Benno Leeser, CEO van Gassan Diamonds, voor de periode van een jaar toe tot de jury. In 2014 werd hij als jurylid opgevolgd door Henny Westland die met haar familiebedrijf Westland Kaas de tweede avond in ontvangst mocht nemen.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken