Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Dirk Scheringa begint sprekersbureau

20 januari 2011 - Dirk Scheringa is een nieuw bedrijf begonnen: sprekersbureau Homerus. Op zich geen verrassing, want de charismatische ex-DSB topman stond vorig jaar al bij drie bureaus ingeschreven om voor 5.000 tot 9.000 euro een praatje te komen houden. Dit meldt 925.nl.

Niet alleen Scheringa himself – al dan niet in combinatie met vrouw Daphne of journalist Kirsten Verdel - is in te huren via Homerus, maar ook een aantal andere populaire sprekers, waaronder Louis van Gaal. Maar ook Hans Kazàn, Henny Huisman, Peter R. de Vries, Doekle Terpstra en een aantal bekenden uit de sportwereld. En Scheringa zelf natuurlijk. 

Erfenissenloterij
Daarnaast gaat Scheringa in erfenissen, zo meldde de Volkskrant. Via de website degift.nl koppelt hij mensen die niet weten aan wie ze hun geld na moeten laten aan ‘wens’-erfgenamen. Door een klein bedrag te storten maken mensen hier via een soort loterijconstructie kans op de erfenis van een wildvreemde. Of het allemaal echt waar is zal nog moeten blijken.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.