Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
13 september 2010
 

Vijf toeristische ondernemers genomineerd voor VVV innovatieprijs 2010

 
 

Tijdens het VVV Jubileumcongres op 30 september in Heerlen staat het ondernemerschap in de vrijetijdseconomie in Nederland centraal. In het Parkstad Theater presenteert de VVV de bezoekers een uitdagend en inspirerend programma.

Een van de hoogtepunten is de uitreiking van de VVV Rob de Bes Award 2010 door Loek Hermans aan de meest innovatieve toeristische ondernemer van Nederland 

Blik op de toekomst
De VVV bestaat in 2010 125 jaar, maar veel tijd om stil te staan bij de roemruchte geschiedenis is er eigenlijk niet. De blik is duidelijk op de toekomst gericht. "Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de vrijetijdseconomie een steeds prominentere rol inneemt binnen de Nederlandse economie," aldus Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland. "In de sector worden jaarlijks miljarden euro's omgezet en honderdduizenden mensen zijn er in werkzaam." 

Ondernemerschap is de sleutel tot succes

Het congres staat in het teken van 'Ondernemerschap in de vrijetijdseconomie in Nederland'. Kees van Wijk: "Ondernemerschap is de sleutel tot succes in de vrijetijdseconomie nu en in de toekomst. Door het congresprogramma willen we de deelnemers uitdagen en stimuleren." Trendwatcher en directeur van adviesbureau Trendslator Hilde Roothart, topondernemer en TV persoonlijkheid Annemarie van Gaal en succescoach Marc Lammers van het 'gouden' dameshockeyteam van Peking 2008 leveren daaraan hun inspirerende bijdrage. RTL4 weervrouw Helga van Leur verzorgt de presentatie. 

VVV Rob de Bes Award

Tijdens het congres vindt de uitreiking plaats van de VVV Rob de Bes Award. Deze innovatie- en aanmoedingsprijs wordt jaarlijks door de VVV sector uitgereikt aan een toeristische ondernemer of organisatie die zich op positieve wijze onderscheidt door bijvoorbeeld een vernieuwend product of een originele marketingaanpak. De jury onder leiding van MKB Nederland voorzitter Loek Hermans kiest uit vijf genomineerden de uiteindelijke winnaar. De genomineerde organisaties zijn Attractiepark Slagharen, Airborne Museum 'Hartenstein', Spot Groningen, Heerlen Live en De Veluwe, mooi mijn plek!

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken