Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Rutte reikt zzp-prijs uit

30 maart 2015 - Minister-president Rutte maakt tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 4 april 2015 de winnaar van de Freelancer of the Year Awards bekend. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland.

"Het is een grote eer dat minister-president Rutte het ondernemerschap van zzp’ers in Nederland met ons komt eren en vieren op deze speciale dag," aldus mede-initiatiefnemer en jurylid Jeroen Sakkers.

Wereldreis
Het thema van de Dag van de ZZP’er is ‘Jouw wereldreis als zzp’er’. De winnaar ontvangt onder meer een wereldreis ter waarde van EUR. 2.500 euro, aangeboden door Knab, en één jaar lang rijden in een MINI 5-deurs. Tijdens deze dag vertellen initiatiefnemers en broers Robbie en Jeroen Sakkers hun verhaal, is er ruimte om te netwerken en zijn er seminars van onder meer Marcel Molenaar van LinkedIn, trendwatcher Vincent Everts en wereldreiziger Mark van der Heijden.

Pitchronde
In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp’ers en freelancers beoordelingen verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. In totaal zijn meer dan 60.000 referenties verzameld. Op basis van de gemiddelde cijfers uit de eerste ronde heeft de jury een Top tien zzp’ers en freelancers per categorie samengesteld. De in totaal 100 finalisten hebben tijdens het pitchevent op 21 februari bij Postillion Hotel Dordrecht hun bedrijf voor de camera gepresenteerd.

Vakjury
In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2015 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn het persoonlijk verhaal, focus/specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen. René Frijters, oprichter van Knab, is voorzitter van de vakjury met onder meer Evita Zorg, LinkedIn, Marktplaats Zakelijk, MINI, Oger, PostNL, Telfort Zakelijk, Victor Mundi en ZP-Assist. Ook de winnaar van afgelopen jaar – zzp-trainer Bart van den Belt van de Succes Academy – is jurylid. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Zzp’ers, freelancers en media kunnen zich gratis aanmelden voor de Dag van de ZZP’er.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.