Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
26 maart 2015
 

Drie tips om te besparen op uw telefoniekosten

 
 

Het is voor iedere ondernemer belangrijk om elk moment van de dag bereikbaar te zijn, echter is het wel dat dit tegen aanvaardbare kosten zal moeten zijn. Een keuze voor een bepaalde smartphone kan hierbij ook helpen aan de productiviteit.

Tegenwoordig kunnen smartphones veel taken vergemakkelijken. Simyo heeft een aantal tips geformuleerd om zo efficient mogelijk zakelijk te bellen tegen zo laag mogelijke kosten.

Tip 1: Neem een grote databundel
Apps op smartphones worden veel gebruikt door ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan Whatsapp, navigatiesystemen, fotoprogramma's, e-mail, enzovoort. Dat gaat allemaal via uw databundel. De tip is om een grote databundel te nemen omdat gebruik van data buiten uw databundel tot onnodige hoge kosten kan leiden. Het geld dat daaraan verspild wordt kan nuttiger worden gebruikt.
 
Tip 2: Is die nieuwe telefoon nodig?
Geld kan maar één keer worden ingezet en daarom is het voor ondernemers belangrijk om te weten waar ze hun geld aan uitgeven. Is het echt nodig om uw oude iPhone voor de nieuwe in te wisselen? Vooral als de oude nog niet stuk is, is het eigenlijk overbodig. De belangrijkste functies zitten toch al in de oude telefoon, en die is best nog een jaartje – of langer – te gebruiken. Met een sim only kan zo bovendien flink worden bespaard op de telefoonkosten. De kosten van een sim only abonnement zijn vele malen lager dan de aanschaf van een nieuw toestel met een nieuw abonnement.
 
Tip 3: Internet in het buitenland
Internetten in het buitenland? Dit is vaak extreem duur. Gebruik daarom bij voorkeur geen mobiel internet via roaming in het buitenland. Bij terugkomst in Nederland kan dit voor onaangename verrassingen zorgen. Kijk voor vertrek of de provider de mogelijkheid biedt om een datalimiet in te stellen. Tip: als er weinig behoefte bestaat aan internetten, e-mailen en WhatsAppen over de grens, zet dan gewoon het mobiele internet uit op het toestel of zoek een WiFi hotspot op uw verblijfplaats. Vraag hiervoor wel even naar de voorwaarden zodat u niet alsnog voor verrassingen komt te staan. Vaak moet u wel inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat alleen de gasten van de accommodatie er toegang tot hebben.

Op zoek naar meer tips? U vindt ze hier.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken