Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 januari 2015
 

Vijf essentiële apps voor zzp’ers

 
 

Het aantal zzp’ers neemt toe. Dat bleek begin 2015 uit cijfers van de Kamer van Koophandel. In totaal kwamen er in Nederland 50.000 nieuwe zzp’ers en eenmanszaken bij. Omdat de concurrentie daardoor steeds groter wordt is het van belang zo effectief mogelijk te werken.

Appyourservice.nl zet vijf apps op een rij om efficiënter te werken.

1. De easyZZP app
Een app die absoluut niet mag ontbreken. Deze iPhone en iPad app biedt inzicht in in-en verkoopfacturen, openstaande facturen en geeft inzicht in uw resultaten. Het handige van deze app is dat een bonnetje direct gefotografeerd en meegenomen worden in de administratie. Tijdbesparend en efficiënt dus.

2. Easy Rit Registratie
Zzp’ers zijn veel onderweg. Voor diverse klanten, en voor diverse opdrachten. Het is dan ook moeilijk om altijd uw uren en kilometers bij te houden. Met de Easy Rit registratie wordt uw rit volledig beheerd. Vanuit de app is het bovendien direct mogelijk om de gegevens te exporteren naar uw boekhouder.

3. Slack
Met de app Slack kunt u contact houden met verschillende afdelingen in verschillende bedrijven. Zo kan het zijn dat het van belang is om bij bedrijf x in contact te blijven met de marketing afdeling, en binnen bedrijf y met de inkoopafdeling. Slack werkt ongeveer zoals Skype, maar dan veel slimmer. Zo kunt u taken automatiseren en wordt u alleen bij belangrijke problemen gewaarschuwd.

4.  MoneyBird
Facturen maken is een tijdrovende bezigheid. Zeker als zzp’er wilt u zoveel mogelijk bezig zijn met de werkzaamheden, en zo min mogelijk met de administratie eromheen. MoneyBird is daarin een perfecte oplossing. Met deze app kunt u onderweg al online uw offertes maken en er bonnen en inkoopfacturen in opnemen.

5.  Dragon Dictation
Tijd besparen op emails, smsjes en andere teksten typen? Dragon Dictation maakt het mogelijk. Als zzp’er zit u veel in de auto, maar deze tijd kunt u behalve bellen niet efficiënt gebruiken. Met de spraakherkenningsoftware wordt dit u een stuk makkelijker gemaakt. Ook Facebook en Twitter berichten kunt u zo direct vanuit de auto plaatsen.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken