Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
25 november 2014
 

Ondernemer gebruikt steeds vaker Facebookvideo

 
 

Middelgrote en kleine bedrijven maken steeds meer gebruik van de kracht en creativiteit van video gecombineerd met het bereik en de grootte van Facebook om in contact te komen met huidige en potentiële klanten.

Adverteerders en marketeers gebruiken steeds vaker video om op een persoonlijke manier een call-to-action te communiceren. Voor lokale bedrijven is video een manier om hun authentieke stemgeluid te behouden en uit te dragen. Kortom, met video geeft Facebook bedrijven de kans om de mensen te bereiken die voor hen belangrijk zijn.

Indrukwekkende groei
Dit jaar zag Facebook een indrukwekkende groei in kleine en middelgrote bedrijven die video gebruiken. Meer dan 800,000 kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd hebben meer dan drie miljoen video's geplaatst in september 2014. 84 procent van deze video's werden van buiten de VS geüpload.
Het aantal MKB-bedrijven dat Facebook video's heeft geplaatst is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en het aantal video's geüpload door MKB-bedrijven is bijna verdrievoudigd ten opzichte van vorig jaar.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Kan ik die aanbouw wel betalen?
Een doorlopend krediet is een oplossing wanneer je onzeker bent over de totale kosten en geen rente wilt betalen over geld dat je nooit gebruikt.
Jouw bedrijf in een nieuw jasje steken: aan de slag met je kantoor!
Altijd dezelfde inrichting en indeling is niet motiverend. Niet voor de klanten die met regelmaat langskomen, maar ook niet voor het personeel dat elke dag hetzelfde uitzicht heeft.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken