Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
25 november 2014
 

Ondernemer gebruikt steeds vaker Facebookvideo

 
 

Middelgrote en kleine bedrijven maken steeds meer gebruik van de kracht en creativiteit van video gecombineerd met het bereik en de grootte van Facebook om in contact te komen met huidige en potentiële klanten.

Adverteerders en marketeers gebruiken steeds vaker video om op een persoonlijke manier een call-to-action te communiceren. Voor lokale bedrijven is video een manier om hun authentieke stemgeluid te behouden en uit te dragen. Kortom, met video geeft Facebook bedrijven de kans om de mensen te bereiken die voor hen belangrijk zijn.

Indrukwekkende groei
Dit jaar zag Facebook een indrukwekkende groei in kleine en middelgrote bedrijven die video gebruiken. Meer dan 800,000 kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd hebben meer dan drie miljoen video's geplaatst in september 2014. 84 procent van deze video's werden van buiten de VS geüpload.
Het aantal MKB-bedrijven dat Facebook video's heeft geplaatst is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en het aantal video's geüpload door MKB-bedrijven is bijna verdrievoudigd ten opzichte van vorig jaar.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken