Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Webshop levert onderneming vijftien procent extra omzet op

21 november 2014 - Uit onderzoek van SEOshop onder 250 ondernemingen blijkt dat ondernemers met een fysieke winkel vijftien procent extra omzet binnenhalen dankzij hun webshop. Verder blijkt dat ondernemers die zowel een webshop als een fysieke winkel hebben, vijftien procent extra omzet tijdens de feestdagen verwachten.

Ondernemers met een webshop maar zonder fysieke winkel, verwachten 24 procent extra omzet tijdens de feestdagen.
 
Ondernemers unaniem eens over belang webshop
Ondernemers zijn het er unaniem over eens dat een webshop bijdraagt aan de omzet van hun bedrijf. Ondernemers die maximaal een jaar een webshop hebben, zien hun omzet met tien tot elf procent toenemen dankzij de webshop. Ondernemers die al langer een webshop hebben zien zelfs nog betere resultaten, namelijk een toename van zestien tot negentien procent.
De feestdagen zijn belangrijk voor ondernemers met een webshop, met name voor de starters. Gemiddeld verwachten ondernemers met een webshop in deze periode een verkooptoename van 24 procent. Ondernemers die pas een half jaar een webshop hebben, verwachten een toename in verkopen van maar liefst 35 procent.

Hoge tevredenheid met webshop
Ondernemers zijn over het algemeen zeer tevreden over hun webshop. Van de ondervraagden geeft ongeveer 40 procent zijn webshop een (ruim) voldoende, een kleine 40 procent vindt zijn webshop goed tot zeer goed en acht procent geeft zijn webshop zelfs een tien.
Ondernemers die alleen via een webshop verkopen en dus geen fysieke winkel hebben, zijn zelfs nog positiever. In deze groep geeft ruim 40 procent zijn webshop een goede tot zeer goede beoordeling.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.