Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Zoektocht naar gezondste bedrijfsidee van Nederland

7 oktober 2014 - Een goede werksfeer en fitte werknemers zijn in ieder bedrijf van cruciaal belang voor een gezonde, energieke en betrokken organisatie. In dit kader schreef Nationale-Nederlanden vorig jaar al de wedstrijd ‘Het gezondste bedrijfsidee van Nederland’ uit.

Om aandacht te vragen voor duurzame inzetbaarheid startte gisteren (6 oktober) de tweede editie van de wedstrijd ‘Het gezondste bedrijfsidee van Nederland’, een online wedstrijd voor werkgevers en werknemers. De prijs is de aanschaf van de middelen, ter waarde van 10.000 euro, om het idee uit te voeren binnen het bedrijf.
 
De zoektocht
De wedstrijd ‘Het gezondste bedrijfsidee van Nederland’ zet werkgevers en werknemers aan tot het bewust worden van de gezondheid en vitaliteit in de eigen organisatie. Een half uurtje ochtendgymnastiek of wat extra gezonde lekkernijen tijdens de lunch? Alles is mogelijk. Nationale-Nederlanden daagt werkgevers en werknemers uit om creatieve en originele ideeën in te zenden waardoor het bedrijf een gezondheidsboost krijgt. Het beste idee wordt in de laatste week van november bekend gemaakt en wint  10.000 euro om de inzetbaarheid van werknemers te verbeteren. De actie loopt van 6 oktober tot 6 november 2014. Daarna zal een vakkundige jury de inzendingen beoordelen en een winnaar kiezen. Inschrijven kan vanaf vandaag via deze link.
 
Alter Ego
Vorig jaar won werknemer Anita van der Voort van BarentsKrans in Den Haag. Zij bedacht het idee ‘Alter Ego’. Met ‘Alter Ego’ zijn er opleidingen verzorgd voor medewerkers die al een passie hadden voor een bepaald onderwerp. Denk hierbij aan het opleiden van medewerkers tot voedingsdeskundige of personal trainer. Dus naast de huidige baan, is een selectie aan medewerkers nu ook een expert om de duurzame inzetbaarheid van collega’s te bevorderen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.