Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nieuwe duurzame zakenzender op komst

26 september 2014 - Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, onder meer eigenaar van Traffic Radio en ALLsportsradio, werkt aan een nieuw internet radiostation voor en door ondernemende mensen.

Het station wil 24 uur per dag en zeven dagen per week gaan uitzenden en brengt een mix van lekkere muziek voor op het werk, zakelijk nieuws, interviews en verschillende themaprogramma’s.
 
Kannibalisatie FM radio
Met dit nieuwe internet format speelt YPCA volledig in op de verdere versnippering van de mediamarkt en de kannibalisatie van traditionele FM radio.
"Dit zakelijke format is een logische vervolgstap op onze ander niche zenders in de segmenten mobiliteit en sport. De voorsprong die we destijds als één van de eersten in internetradioland hebben opgebouwd met Traffic Radio, zijn we nu met nieuwe formats als ALLsportsradio en deze nieuwe zakenzender verder aan het uitbouwen," aldus directeur Lars Schotanus van YPCA. "Met onze internetformats en andere diensten uit onze ‘radiofabriek’ gaan we ervan uit dat de huidige FM eindig is en dat internetradio straks de standaard is".  
 
Duurzaam
Op de nieuwe zakenzender zullen bekende, maar juist ook minder bekende ondernemers aan het woord komen. Centraal staan thema’s als innovatie en duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zal de rode draad vormen op de nieuwe zender. De zender wil begin volgend jaar live zijn.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.