Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 september 2014
 

Koninklijke ondernemersmiddag ‘Een duurzame kijk op energie’

 
 

Inzicht krijgen in het energieverbruik van uw organisatie? Weten hoe u nog op kosten kunt besparen? Op welke manieren kunt u het gebruik van energie vergroenen?

U leert het tijdens de lezingen en workshops over energiebesparing en duurzame opwekking op de inspiratiemiddag van het Klimaatplein.

Inspiratiemiddag
Het Klimaatplein organiseert, in samenwerking met Netbeheerder Liander en de Missing Chapter Foundation, een actiegerichte inspiratiemiddag over energiebesparing en duurzame opwekking. Het thema is: Een duurzame kijk op energie. Naast een lezing van onder andere Prinses Laurentien van Oranje is er deze middag de keuze uit maar liefst zestien praktische workshops.

Workshops en lezingen
Het openingswoord wordt verzorgd door Prinses Laurentien van Oranje, oprichter en directeur van de Missing Chapter Foundation. Deze stichting stelt zich ten doel huidige besluitvormers in contact te brengen met de verfrissende ideeën van toekomstige besluitvormers op het gebied van duurzame en strategische dilemma's.
Jan van Oorschot, directeur Klant & Markt van Netbeheerder Liander, laat u zien hoe duurzaamheid zijn invloed heeft op het transport van energie. En tenslotte geeft Arthur Petersen een update van de stand van zaken in de klimaatwetenschap en gevolgen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Arthur is Hoogleraar aan de VU Amsterdam en UCL Londen en actief bij het VN klimaatpanel IPCC. 
Een overzicht van de zestien workshops en wijze van aanmelding vindt u op deze webpagina. Het evenement vindt plaats op donderdag 23 oktober aanstaande vanaf 13.00 uur bij Cultuur en Congrescentrum Antropia te Driebergen (naast NS station Driebergen-Zeist).

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken