Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
7 januari 2011
 

Klachten over Bedrijvengidsonline.nl stromen binnen

 
 

Via de site www.ikbenmisleid.nl van MKB-Nederland hebben zich sinds dinsdagavond al bijna 170 ondernemers gemeld met klachten over bedrijvengidsonline.nl. Bijna 70 van hen hebben de offerte ondertekend en ruim 35 hebben ook al betaald.


Bent u ook gedupeerd? Dan nodigt MKB Nederland u uit zich alsnog te melden. De ondernemersorganisatie hoopt zoveel mogelijk gedupeerde ondernemers te verzamelen om haar juridische stappen tegen de bedrijven achter deze site, Infosite bv en Website Services bv, kracht bij te zetten. De twee bedrijven hebben tot morgen de tijd om te reageren op de sommatiebrief die MKB-Nederland hen heeft gestuurd. Doen zij dat niet, dan volgt de gang naar de civiele rechter.


Bron: MKB Servicedesk
 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Vicoma Zuid BV  |   | 
10-01-2011
 | 
14:07 uur
Wij zijn op 2 vestigingen misleid door Communicatie Marketing Nederland.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder
Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken