Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
7 januari 2011
 

Klachten over Bedrijvengidsonline.nl stromen binnen

 
 

Via de site www.ikbenmisleid.nl van MKB-Nederland hebben zich sinds dinsdagavond al bijna 170 ondernemers gemeld met klachten over bedrijvengidsonline.nl. Bijna 70 van hen hebben de offerte ondertekend en ruim 35 hebben ook al betaald.


Bent u ook gedupeerd? Dan nodigt MKB Nederland u uit zich alsnog te melden. De ondernemersorganisatie hoopt zoveel mogelijk gedupeerde ondernemers te verzamelen om haar juridische stappen tegen de bedrijven achter deze site, Infosite bv en Website Services bv, kracht bij te zetten. De twee bedrijven hebben tot morgen de tijd om te reageren op de sommatiebrief die MKB-Nederland hen heeft gestuurd. Doen zij dat niet, dan volgt de gang naar de civiele rechter.


Bron: MKB Servicedesk
 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Vicoma Zuid BV  |   | 
10-01-2011
 | 
14:07 uur
Wij zijn op 2 vestigingen misleid door Communicatie Marketing Nederland.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken