Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nieuwe test helpt ondernemer in organisatieontwikkeling

8 september 2010 - SBMC Organisatieadviseurs heeft een groeimodel ontwikkeld voor ondernemers. Het model laat zien dat een ondernemer in het MKB gemiddeld vijf stappen doormaakt in de ontwikkeling van zijn organisatie. Om het model concreet te maken is er ook een test ontwikkeld die laat zien in welke fase de onderneming zich ten aanzien van diverse disciplines bevindt.

Het groeimodel wordt gepresenteerd op de nieuwe site van SBMC en is eigenlijk het resultaat van jarenlange ervaring met organisatie-inrichting en verbetertrajecten bij klanten. 

Volgende stap
Marcel Boshuizen, directeur van SBMC: "We gaan al even mee in het MKB en zien inmiddels een stereotype beeld. Op het moment dat een ondernemer de volgende hobbel moet nemen in zijn organisatieontwikkeling stokt het vaak even. Dan is er altijd twijfel over de volgende stap: doe ik er goed aan, wat roep ik over mij af, doe ik niet teveel tegelijk, kunnen we als team de stap wel aan? Met ons groeimodel laten we in die vijf overzichtelijke stappen zien hoe groei zich precies manifesteert en wat er nodig is om die groei op alle fronten beheersbaar te maken en te houden. Ondernemers kunnen na het invullen van de vragenlijst meteen zien in welke fase ze zitten en wat dat voor hen betekent. Handig en praktisch dus."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.