Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
6 juni 2014
 

WK-koorts: BBQ's, terrasverwarmers en buitentelevisies populair

 
 

Veel Nederlanders grijpen het WK voetbal aan om de tuin gezellig te maken. Dit blijkt uit de zoekopdrachten van Nederlanders op TuinTuin.nl. In de afgelopen weken werd het meest gezocht naar BBQ’s en terrasverwarmers.

Ook de zoekopdrachten naar buitentelevisies en zwembaden zijn hard gestegen. 

Vijf populairste tuinproducten
Dit zijn de vijf populairste tuinproducten op dit moment:
• terrasverwarmers
• barbecues
• buitentelevisies
• zwembaden
• schuttingen

WK-feest
"TuinTuin is in dit geval letterlijk de barometer van de Nederlandse tuinbezitters," zegt Evert Littooy, oprichter van TuinTuin. "De cijfers laten zien dat mensen er thuis weer een feestje van willen maken. Ik hoor veel mensen twijfelen over onze WK-kansen maar dat lijkt niet van invloed op ons oranje-gevoel. Iedereen lijkt duidelijk van plan om met vrienden of buren te gaan genieten van het WK."

In het onderzoek is de maand mei 2014 vergeleken met de maand april 2014. Er is gekeken naar de meest gestegen zoekopdrachten op inspiratieplatform TuinTuin. Ter vergelijking: de vraag naar speeltoestellen en tuinhuisjes - ook populair in de zomer - nam in dezelfde periode af.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken