Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
6 juni 2014
 

Schilderwerk en renovatie badkamer meest uitgevoerde klussen

 
 

Schilderwerk is de meest uitgevoerde klus onder woningbezitters die de afgelopen twee jaar hebben gerenoveerd. Renovatie van de badkamer en de keuken worden ook relatief vaak genoemd als uitgevoerde klus.

Dit blijkt uit de Renovatie & Onderhoud Monitor van BouwKennis. In dit rapport wordt de klantreis van woningeigenaren rondom renovatie- en onderhoudklussen in kaart gebracht. De Renovatie & Onderhoud Monitor geeft toeleveranciers direct inzicht in het klusgedrag van woningbezitters. Een eerste belangrijke vraag hierbij is uiteraard welke klussen er de afgelopen twee jaar daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

Regelmatig schilderen
Schilderwerk voert in 2014 de lijst van uitgevoerde klussen aan. Vanuit onderhoudsperspectief is schilderwerk een klus die regelmatig dient te worden uitgevoerd. Daarbij komt dat het een relatief eenvoudige en goedkope klus is die makkelijk kan worden ingezet ter verfraaiing van de woning. Van de wat grotere en complexere klussen worden de badkamer en de keuken het meest genoemd.

CV vervangen
De mate waarin een professional wordt ingeschakeld verschilt sterk per klus. Van de in de top tien genoemde klussen wordt het vervangen van de cv het vaakst door een professional uitgevoerd. Het schilderwerk aan de binnenkant van de woning wordt het minst vaak uitbesteed aan professionals.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
sanitairkamer.nl  |   | 
15-06-2019
 | 
00:22 uur
Klopt als een bus dit!

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken