Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
4 januari 2011
 

Wat wordt de leukste winkelstraat van Nederland?

 
 

Nog vijf winkelstraten zijn in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets awards. Op nlstreets.nl kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2010. De stembussen zijn geopend tot eind januari. Op 1 februari worden de winnaars bekend gemaakt.


Nederland heeft de afgelopen weken gestemd op zijn of haar favoriete winkel(straat). Vanaf vandaag zijn er nog vijf winkelstraten en winkels in de race voor de titel: Leukste winkel(straat) 2010. 

Vijf genomineerde straten
Kleine Kerkstraat - Leeuwarden
Haarlemmerdijk & straat - Amsterdam
Folkingestraat - Groningen
Gierstraat - Haarlem 
Sint Jacobsstraat - Leeuwarden

Vijf genomineerde winkels
KadoKado - Haarlem
meCHICas - Amsterdam
Ariola - Groningen
Optical art - Utrecht
Jeffery West - Amsterdam 

De prijs van het winkelend publiek
De NLstreets awards is de enige grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkelstraat van Nederland 2010 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. Vorig jaar won de Kleine Houtstraat in Haarlem. 

Achtergrond informatie
NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven. "Mensen klagen dat alle winkelstraten er hetzelfde uitzien maar ze beseffen niet dat ze dit met hun eigen koopgedrag kunnen beïnvloeden" aldus Eva Ruijter – een van de initiatiefneemsters. Het credo van NLstreets luidt dan ook niet voor niets ‘Weet waar je winkelt!’.  De stembussen zijn geopend tot eind januari. Op 1 februari worden de winnaars bekend gemaakt. Zij zullen feestelijk gehuldigd worden.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Jouw bedrijf in een nieuw jasje steken: aan de slag met je kantoor!
Altijd dezelfde inrichting en indeling is niet motiverend. Niet voor de klanten die met regelmaat langskomen, maar ook niet voor het personeel dat elke dag hetzelfde uitzicht heeft.
Kan ik die aanbouw wel betalen?
Een doorlopend krediet is een oplossing wanneer je onzeker bent over de totale kosten en geen rente wilt betalen over geld dat je nooit gebruikt.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken